reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
no właśnie ja mu w ogóle nie mówię że to już teraz i musimy. Nie wywieram żadnej presji...
tylko problem taki że on nigdy nie potrzebuje seksu praktycznie...
raz na miesiąc może...
więc jak do cholery te dzieci robić?
Niby chce,niby się staramy ale z seksu raz w miesiącu dziecka nie będzie...

Tak, mam presję bo mam 40 lat i kilka problemów więc wiem że zajść nie będzie łatwo.
Więc jak pojawiają się sprzyjające warunki to chciałbym spróbować a nie marnować cykl...

Tak, doceniam że mam dwójkę dzieci co nie zmienia faktu że marzę o jeszcze jednym. Najbardziej ze względu na młodsza córkę bo teraz mam dwie jedynaczki -zbyt duża różnica wieku.
w takiej sytuacji mysle ze lepszym wysjciem bedzie rozmowa ze swoim mezem a nie tutaj na forum bo nikt Panstwu nie pomoze w rozwiazaniu tego typu problemow. moze wszedl w ten wiek, gdy zaczynaja sie juz jakies wahania libido i warto rozmawiac o tym, czasem moze seksuolog pomoc... wtedy latwiej o dzidzie bedzie :) ja zycze, zeby w nastepnym cyklu sie udalo i zebys doczekala sie malenstwa a dziewczynki rodzenstwa :)

Niestety, teraz już plamienie jest jasnobrązowo-różowe. Podbrzusze boli jak na @. Czuję jakby wręcz ze mnie ciekło. Na pewni zaraz się rozkręci. Dziwne tylko, że tak wcześnie. Zawsze miałam cykl 31 dni i 40 dnia dostawałam @. Teraz już 30 dostanę na to wygląda. Czyli owu musiała być wcześniej. Ale czemu się nie udało to nie wiem, bo robiliśmy to wtedy codziennie odejmując od dziś 14 dni. No nic, trudno, widocznie coś poszło nie tak :(
eh kochana, na pewno uda sie w nastepnym cyklu. jesli tylko moge cos podpowiedziec to codzienny seks przy staraniach o dzidziusia wcale nie jest taki dobry. jesli np owulacja wypada Ci okolo 14 dnia cyklu to lepiej co drugi dzien kochac sie np 10, 12,14 dzien cyklu niz kazdego dnia. plemniki jesli dochodzi do zblizen kazdego dnia z kazdym dniem staja sie slabsze a wiec im blizej owulacji tym plemnik moze miec mniejsze szanse na dotarcie do naszych jajeczek niestety. warto tez monitorowac sobie owulacje przy pomocy testow aby miec pewnosc czy cykl jest owulacyjny bo z roznych powodow moga sie zdarzyc cykle bezowulacyjne. trzymam mocno kciuki za nastepny raz!!!

eh kochana, na pewno uda sie w nastepnym cyklu. jesli tylko moge cos podpowiedziec to codzienny seks przy staraniach o dzidziusia wcale nie jest taki dobry. jesli np owulacja wypada Ci okolo 14 dnia cyklu to lepiej co drugi dzien kochac sie np 10, 12,14 dzien cyklu niz kazdego dnia. plemniki jesli dochodzi do zblizen kazdego dnia z kazdym dniem staja sie slabsze a wiec im blizej owulacji tym plemnik moze miec mniejsze szanse na dotarcie do naszych jajeczek niestety. warto tez monitorowac sobie owulacje przy pomocy testow aby miec pewnosc czy cykl jest owulacyjny bo z roznych powodow moga sie zdarzyc cykle bezowulacyjne. trzymam mocno kciuki za nastepny raz!!!
Na początku płodnych co dwa dni, w czasie okołoowulacyjnym codziennie. Tutaj już różnie lekarze zalecają, ale jak dziewczyny tu też starały się długo to lekarze im mówili, że boboseksy codziennie :(

reklama
Niestety, teraz już plamienie jest jasnobrązowo-różowe. Podbrzusze boli jak na @. Czuję jakby wręcz ze mnie ciekło. Na pewni zaraz się rozkręci. Dziwne tylko, że tak wcześnie. Zawsze miałam cykl 31 dni i 40 dnia dostawałam @. Teraz już 30 dostanę na to wygląda. Czyli owu musiała być wcześniej. Ale czemu się nie udało to nie wiem, bo robiliśmy to wtedy codziennie odejmując od dziś 14 dni. No nic, trudno, widocznie coś poszło nie tak :(
Szkoda straszna [emoji853] intuicja co do Ciebie mnie zawiodła. Następny cykl Twój [emoji846] Tule mocnoo. Miałam identycznie w tym cyklu w którym myślałam że mi się udało. Też okres przyszedł szybciej [emoji3064][emoji3064][emoji53]

Do góry