reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

@Luckylack daj znać, silna babka jesteś niesamowicie. Podziwiam Cię za walkę i ten spokój. 🤗

@Magdusia88 ja byłam u psychologa po poronieniu,ale nie pomogło mi to wcale,ale myślę, że to nieodpowiednia osoba była bo raczej rady typu znajdzie Pani sobie zajęcie (wow! co za odkrycie!), wróci Pani do pracy itp. Ale jeśli byłby dobry, mądry psycholog to jestem jak najbardziej za, czasami sama mam wrażenie, że tego potrzebuje,ale odpycham od siebie te myśli,ale ostatnio chyba jestem na wyczerpaniu.
I super, ze rozmawiacie, widzę, że Twoj facet ma pewne opory,ale zapewne stanie za Tobą murem. Ja też sobie daje czas do końca roku i jak nie wyjdzie, to nie wiem też będę próbować chyba czegoś jeszcze nie wiem czego :p bo lata już nas też gonią i czasami mam wyrzuty sumienia, że dopiero teraz się zdecydowaliśmy na dziecko a przecież nikt się spodziewał, że to tak wyjdzie jak wyjdzie.

Jakiś podły nastrój mam dzisiaj, już chyba chcę ten okres i może nowy cykl nowe czansa, chyba się czymś zajmę też ćwiczeniami itp. bo inaczej to zwariuję.

@Mooni89 jednak zmiana pracy? ;)
Chyba tak, narazie czekam, siostra mi jeszcze nie dała znać

Dopiero przeczytałam jak pocisnęłaś tej wariatce haha, "nie chciałabym mieć takiej matki" [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Moze cios poniżej pasa, ale taka prawda, zostałam wychowana w szacunku do innych ludzi, najpierw myślę o kimś później o sobie. Ale tak, taka jest prawda, nie chciałabym mieć takiej matki jaka jest ona, egoistka i pępek swiata🤦‍♀️

reklama
Do tego to nie wiem czy przez mój nastrój, ale nic innego nie ma jak tylko dziewczyny które praktycznie zaraz po owulacji latają na betę i do ginekologa sprawdzać czy są w ciąży 🤦‍♀️
Więc jakoś nie mój poziom ekscytacji.
U mnie 27dc jutro termin na okres nie mam testów więc nie testuje 🤷‍♀️🤣 i jak przyjdzie to działamy od nowa 💪
Jeśli mogę jeszcze się wtrącić w opinie o najnowszym forum, to mnie boli to, że najbardziej przeżywają laski co starają się pierwszy miesiąc, mają 20-23 lat i już panika, matko święta co to będzie bo jeszcze nie udało. ...... Kurcze... Rozumiem to pragnienie bardzo mocno ale jak to się ma do tych co walczą po kilka lat, mają choroby, i zbliżają się do 40stki. Ja czasami też wariuje, ale na forum trafiłam po roku roku dziwacznych krwawień, i ponad pół roku starań ale tylko dlatego że szukałam dziewczyn które krwawią po 30 dni w miesiącu. Dzięki Bogu takiej nie znalazłam.... Bo żadnej tego nie życzę. No i mam już prawie 32 lata...

reklama
No dobra, namówiłas mnie, jak dostanę tą @ to biorę się za siebie :) mam trochę kg za,dużo może jak zrzuce to będzie łatwiej zajść [emoji109]

Ja akurat już nie, ale postanowiłam, że jesli teraz nie pójdzie to wracam do ćwiczeń i biegania to mnie mega relaksuje i pozwala odpocząć i przewietrzyć głowę 😉
Życzę żeby Ciebie małpa nie dopadła ✊💪

Do góry