reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
@margaretka89 jak tam ? Byłaś u lekarza? Co Ci powiedzieli na te wyniki?

@HappyBabyMama Twoje wyniki już są czy jeszcze nie? Dobrze się już czujesz?

@aga.i.nieszka testowałaś już?
Tak byłyśmy razem i tam ba grupie, i tu i tam [emoji16][emoji8]
Dziekuje dobrze. Wyniki JesCE Ok dwa tygodnie i do odbioru mam dzwonić.
wlasnie jak tam wizyta u lekarza margaretka?

Już ten był na lekach Kochana [emoji21]
Przykro mi bo miało być urlopowo urodzinowe dziecko no ale cóż. Coś nie pykło. Mam nadzieję że tak nie będzie zawsze teraz.
Aga ehhh No mysl pozytywnie zaczynasz teraz cykl z lekami może teraz się uda.
U mnie testy owu zwariowały i blade mimo ze dwa dni temu ściemniały dosyć ale na jeden dzień . I tak w tym mcu mamy celibat ale No co tam znowu za zmiany ...

@Luckylack dzielna babka jesteś, podziwiam Cie, może jeszcze nie wszystkie wady okazja się tak straszne. Moja sąsiadka jak była w ciąży, lekarz na badaniach prenatalnych powiedział, że dziecko urodzi się karłem i z wada serca, malutki owszem jest nieco niższy od rówieśników, ale urodził się jako wczesniak, nie jest karłem i nie ma wady serca, obecnie ma 3 latka. Może jakis inny lekarz od badań prenatalnych?

@Luckylack dzielna babka jesteś, podziwiam Cie, może jeszcze nie wszystkie wady okazja się tak straszne. Moja sąsiadka jak była w ciąży, lekarz na badaniach prenatalnych powiedział, że dziecko urodzi się karłem i z wada serca, malutki owszem jest nieco niższy od rówieśników, ale urodził się jako wczesniak, nie jest karłem i nie ma wady serca, obecnie ma 3 latka. Może jakis inny lekarz od badań prenatalnych?
Amniopunkcja jej odpowie na pytania

reklama
Do góry