reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Lurde ja bez znieczulenia. Zaczynam soe bac
A jesteś tego pewna? :) Bo mi jak lekarz tłumaczył to też na początku myślałam, że bez znieczulenia, ale się okazało , że jednak było. Ale masz mieć usuwanego polipa czy tylko diagnostyczną? Jak diagnostyczną to z tego co wiem jest histeroskopia cienkoiglowa, którą się robi bez znieczulenia wlaśnie i jest bardzo mało bolesna. Ale to chyba tylko do diagnostyki.

A jesteś tego pewna? :) Bo mi jak lekarz tłumaczył to też na początku myślałam, że bez znieczulenia, ale się okazało , że jednak było. Ale masz mieć usuwanego polipa czy tylko diagnostyczną? Jak diagnostyczną to z tego co wiem jest histeroskopia cienkoiglowa, którą się robi bez znieczulenia wlaśnie i jest bardzo mało bolesna. Ale to chyba tylko do diagnostyki.
Mam mieć usuwany. Tak bez znieczulenia. Mam wziąć lekiprzeciwbolowe

Dziewczyny ile dni po owulacji bierzecie duphaston? Mi gin kazała od 18 dc ale chyba przy założeniu że owu będzie 14-15 dc? Czy to nie ma znaczenia ile dni po owulacji??

reklama
Do góry