Carry88
Moderator
Mam mieć usuwany. Tak bez znieczulenia. Mam wziąć lekiprzeciwbolowe
To dziwne. Ja też miałam narkozę tym bardziej jak ma być polip usuwany.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam mieć usuwany. Tak bez znieczulenia. Mam wziąć lekiprzeciwbolowe
Wiesz ja badanie drożności miałam tez bez znieczulenia a dużo osób ma na narkozie. Może u nas tak praktykują. No trudno najwyżej się nacierpie... już się boje serioTo dziwne. Ja też miałam narkozę tym bardziej jak ma być polip usuwany.
Można od następnegoDziewczyny ile dni po owulacji bierzecie duphaston? Mi gin kazała od 18 dc ale chyba przy założeniu że owu będzie 14-15 dc? Czy to nie ma znaczenia ile dni po owulacji??
A możesz opowiedzieć o tej drożności? Bo ja miałam mieć też robione, ale na razie nie miałam.Wiesz ja badanie drożności miałam tez bez znieczulenia a dużo osób ma na narkozie. Może u nas tak praktykują. No trudno najwyżej się nacierpie... już się boje serio
Ja bym powtórzyła test innej firmy. Ta firma już oszukała kilka kobiet (chociaż kilku też pokazała ciążę prawidłowo). I wydaje mi się, że ta kreska jest za bardzo w lewo zamiast po środku okienka Powtórz innej firmy dla pewnościDziewczyny proszę o odpowiedz miała tak któraś z was????
No a co chcesz wiedzieć? Ja miałam na fotelu ginekologicznym bez żadnego znieczulenia.’ Mnie nie bolało. Wkładają kamerkę i wlewają kontrast i patrzą czy się przeleje. U mnie drozny ale wlanie dzięki temu badaniu odkryli polip którego na zwykłym usg widać nie było. Badanie grało jakieś 15/20 minut. Potem od razu do domu. Mnie nic nie bolało chociaż jak poczytałam neta to ludzie piszą ze straszny ból. Dla mnie pobranie cytologi jest bardziej bolesneA możesz opowiedzieć o tej drożności? Bo ja miałam mieć też robione, ale na razie nie miałam.
Agus może akurat się udało.U mnie raczej nici z tej owulacji. Temperatura słaba chociaż mam kiepski termometr elektroniczny no ale nie robię sobie nadziei. Pewnie znowu torbiel [emoji848]
I potem normalnie mogłaś się dalej starać czy trzeba było poczekać?No a co chcesz wiedzieć? Ja miałam na fotelu ginekologicznym bez żadnego znieczulenia.’ Mnie nie bolało. Wkładają kamerkę i wlewają kontrast i patrzą czy się przeleje. U mnie drozny ale wlanie dzięki temu badaniu odkryli polip którego na zwykłym usg widać nie było. Badanie grało jakieś 15/20 minut. Potem od razu do domu. Mnie nic nie bolało chociaż jak poczytałam neta to ludzie piszą ze straszny ból. Dla mnie pobranie cytologi jest bardziej bolesne