reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny proszę o odpowiedz miała tak któraś z was???? :(
Ja bym powtórzyła test innej firmy. Ta firma już oszukała kilka kobiet (chociaż kilku też pokazała ciążę prawidłowo). I wydaje mi się, że ta kreska jest za bardzo w lewo zamiast po środku okienka 🤷🏼‍♀️ Powtórz innej firmy dla pewności :)

A możesz opowiedzieć o tej drożności? Bo ja miałam mieć też robione, ale na razie nie miałam.
No a co chcesz wiedzieć? Ja miałam na fotelu ginekologicznym bez żadnego znieczulenia.’ Mnie nie bolało. Wkładają kamerkę i wlewają kontrast i patrzą czy się przeleje. U mnie drozny ale wlanie dzięki temu badaniu odkryli polip którego na zwykłym usg widać nie było. Badanie grało jakieś 15/20 minut. Potem od razu do domu. Mnie nic nie bolało chociaż jak poczytałam neta to ludzie piszą ze straszny ból. Dla mnie pobranie cytologi jest bardziej bolesne ;)

U mnie raczej nici z tej owulacji. Temperatura słaba chociaż mam kiepski termometr elektroniczny no ale nie robię sobie nadziei. Pewnie znowu torbiel [emoji848]

No a co chcesz wiedzieć? Ja miałam na fotelu ginekologicznym bez żadnego znieczulenia.’ Mnie nie bolało. Wkładają kamerkę i wlewają kontrast i patrzą czy się przeleje. U mnie drozny ale wlanie dzięki temu badaniu odkryli polip którego na zwykłym usg widać nie było. Badanie grało jakieś 15/20 minut. Potem od razu do domu. Mnie nic nie bolało chociaż jak poczytałam neta to ludzie piszą ze straszny ból. Dla mnie pobranie cytologi jest bardziej bolesne ;)
I potem normalnie mogłaś się dalej starać czy trzeba było poczekać?

reklama
Do góry