G
guest-1713165905
Gość
Ja nic nie widzę, chociaż też mam podobne objawy i czekać aby @ nie nadeszła [emoji1745]Daje jeszcze jedno zdjecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie widzę, chociaż też mam podobne objawy i czekać aby @ nie nadeszła [emoji1745]Daje jeszcze jedno zdjecie
No u mnie też żeby nie nadeszła powtórzę test w weekend zobaczymy czy coś jestJa nic nie widzę, chociaż też mam podobne objawy i czekać aby @ nie nadeszła [emoji1745]
A kiedy powinnaś dostać okres? Ilu dniowe masz cykle, wiesz kiedy była owulacja?No u mnie też żeby nie nadeszła powtórzę test w weekend zobaczymy czy coś jest
Nie wiem ile mam dni cyklu bo wcześniej miałam okres 1 maja i następny 23 lipca po ovarinie przepisał mi ginekolog i teraz powinnam mieć wczoraj i nie ma :/ nie wiem właśnie kiedy była owulacji.. ja już powiedziałam nigdy w życiu nie wezmę tabletek antykoncepcyjnych jeszcze raz przez nie teraz wątpię że będę mieć dzieckoA kiedy powinnaś dostać okres? Ilu dniowe masz cykle, wiesz kiedy była owulacja?
Ja nigdy w życiu nie brałam. Za to mam cykle 28-30 dniowe i czekam. Dziś 26dc i test negatywnyNie wiem ile mam dni cyklu bo wcześniej miałam okres 1 maja i następny 23 lipca po ovarinie przepisał mi ginekolog i teraz powinnam mieć wczoraj i nie ma :/ nie wiem właśnie kiedy była owulacji.. ja już powiedziałam nigdy w życiu nie wezmę tabletek antykoncepcyjnych jeszcze raz przez nie teraz wątpię że będę mieć dziecko
Oja mam ten zabieg w przyszły czwartek. Opowiedz jak było? Bolało? Rodzili ci przed jakieś wymazy? Kiedy możecie wrócić do starań? Czy przy polipów mialas silne czy słabe okresy?Hej, no dzidziusia nadal nie ma. Miałam tydzień temu histeroskopię z wycięciem polipa i teraz pauzujemy. Do kiedy dowiem się na wizycie, więc muszę poczekać. W międzyczasie mąż robił badania i wszystko jest super. Zobaczymy od kiedy będzie znowu zielone światło i jak to dalej pójdzie.
Aaa jakoś się dziś załamałam jak zobaczyłam ta 1 kreskę. Caly cykl staraliśmy się co 2 dni, brzuch mnie pobolewa, dziś się popłakałam z głupiego powodu, bo musiałam się przebrać.. Tragedia mam dziś podły humor. W poprzedniej ciąży test mi wyszedł w 26dc właśnie i myślałam że teraz będzie tak samo. Wtedy się staraliśmy 1 cykl i zaszłam niestety stracilismy dzidziusia w 15tyg. I to nasz pierwszy cykl starań po stracie. Jestem strasznie przybita.. Spodziewałam się że pójdzie nam jak poprzednim razem a dziś 26dc a ja swirujeTo dobrze naprawdę nie polecam przed nimi też miałam cykle 28-30 dniowe a teraz to rozstrojony cały układ hormonalny mam dlatego może nawet nie mieć owulacji... A ty zrób też też gdzieś po terminie okresu 5 dni to już powinno wykryć
Ja tak samo swiruje ciągle nie mam regularnych okresów i teraz wydaje mi się że znowu nie będę miała 3 miesiąceAaa jakoś się dziś załamałam jak zobaczyłam ta 1 kreskę. Caly cykl staraliśmy się co 2 dni, brzuch mnie pobolewa, dziś się popłakałam z głupiego powodu, bo musiałam się przebrać.. Tragedia mam dziś podły humor. W poprzedniej ciąży test mi wyszedł w 26dc właśnie i myślałam że teraz będzie tak samo. Wtedy się staraliśmy 1 cykl i zaszłam niestety stracilismy dzidziusia w 15tyg. I to nasz pierwszy cykl starań po stracie. Jestem strasznie przybita.. Spodziewałam się że pójdzie nam jak poprzednim razem a dziś 26dc a ja swiruje
A jaka jest przyczyna, że nie masz 3 mce okresu?Ja tak samo swiruje ciągle nie mam regularnych okresów i teraz wydaje mi się że znowu nie będę miała 3 miesiące