G
guest-1713165905
Gość
Nie wytrzymałam w nocy zrobiłam test ale o czułości 25. Widziałam delikatna kreskę albo swiruje [emoji1745]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod pachą a w pochwie to co innego Jeśli w pochwie, to znaczy, że owu była, także pozostaje czekaćOd rana ciągle 37 stopni ciała, jadę dziś z mężem nad morze mam nadzieję że w razie opalania na słońcu nie zaszkodzę zarodkowi jeżeli jest :*
Nie może być inaczej życzę Ci tak pięknego prezentuHejka, jutro wyjeżdżamy na urlop, owulacja na dniach, środa-czwartek. Jakby była w czwartek to moje 32 urodziny, może to przeznaczenie?? [emoji854][emoji7] oby!
Aga wszystkiego najlepszego znokazji zbliżających się urodzin - życzę ci abyś jak najszybciej urodziła dzidziusia i żeby spełniały się te inne twoje marzenia. Owu w urodziny życzę i pięknego prezentu na następneHejka, jutro wyjeżdżamy na urlop, owulacja na dniach, środa-czwartek. Jakby była w czwartek to moje 32 urodziny, może to przeznaczenie?? [emoji854][emoji7] oby!
Hejka, jutro wyjeżdżamy na urlop, owulacja na dniach, środa-czwartek. Jakby była w czwartek to moje 32 urodziny, może to przeznaczenie?? [emoji854][emoji7] oby!
Kurcze niewiem, może skonsultuj się z lekarzem, mi zawsze mówil gin "no super szyjka wysoko" , a dopiero do porodu się obniżałaHej dziewczyny mam trochę problem generalnie stosuje luteine dopochwową i wczoraj wieczorem przy aplikacji zauwazyalam że mam bardzo nisko szyjkę macicy dzisiaj rano również po prostu jak wkładam palec z luteiną odrazu ją czuje .... Kurde boję się bo to chyba nie powinno tak być . Czymś mi to grozi?