reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Miałam podobnie, okazało się że owulację miałam ok 46 dc (gdzie lekarz kilka dni po owu powiedział tylko że mam pogrubione endometrium i przerośnięty pęcherzyk w jajniku, a test z dnia wcześniejszego wyszedł negatywny- kazał brać duphaston i czekać na okres). Jakie było moje zdziwienie kiedy w 55dc wyszedł mi pozytywny test ;) okazało się że rozjechał mi się cykl po poronieniu 2 miesiące wcześniej aż tak. Teraz jestem w 11tc więc cuda się zdarzają :)
Dziś 41dc testy negatywne i brak okresu... [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] chyba czas umówić się do gin...

Też nie rozumiem tej różnicy zdań.
Ja miałam glukoze 97 a insuline 9.04.
Ale nie stosuje żadnej diety ani nic z tych rzeczy i gin nic o tym nie mówiła, biorę tylko metformine.
Serio? To ja nie wiem komu wierzyć mi mówiła, że do 2. To samo dietetyk, który mnie suplementuje apropo mthfr. Kalkulatory w necie mowia do 2.5 jest wynik ok. Oszalec idzie [emoji849][emoji86]

A jaka masz glukoze i insulinę?

reklama
Do góry