reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć, dawno się nie odzywałam ale wpadłam w takiego doła, że non stop płakałam z byle powodu... W pt 10dc pęcherzyk 18mm i wieczorem ból jak owulacyjny, w sobotę 11dc zastrzyk (bo tak mi kazała gin) - żadnego bólu, a u kłócie nie czułam już. Dzisiaj 15dc na usg niby zapadający się pęcherzyk 14mm ale płyn w zatoce co świadczy o tym, że owu była..i powiedziała, że niedługo owu bo jest taki zniekształcony ten pęcherzyk Ja już wariuje... Już nie wiem co mam robić aby się otrząsnąć z tego początku depresji

@Luckypucky nawet nie wiem co mogę napisać. Całym serduszkiem wierzyłam, że wszystko będzie u Was w porządku. Normlanie siedzę w pracy i ryczę tak jestem szczęśliwa, ze u Was takie cudowne wiadomości. Teraz w końcu odpocznij 🥰 Tobie i maleństwu na pewno się to przyda. Kochana no normlanie brak mi słów, serio. ❤️❤️❤️❤️ Nie wchodziłam na staraczki a tu tak cudowne wiadomości. Ściskam mocno!

@Luckypucky nawet nie wiem co mogę napisać. Całym serduszkiem wierzyłam, że wszystko będzie u Was w porządku. Normlanie siedzę w pracy i ryczę tak jestem szczęśliwa, ze u Was takie cudowne wiadomości. Teraz w końcu odpocznij 🥰 Tobie i maleństwu na pewno się to przyda. Kochana no normlanie brak mi słów, serio. ❤️❤️❤️❤️ Nie wchodziłam na staraczki a tu tak cudowne wiadomości. Ściskam mocno!
❤❤❤❤ dziękuję 💋💋

No to do dzieła 😁 ale jakiegoś plamienia dostałam. Mam nadzieję że to właśnie około owulacyjne.....

Załączniki

• 15954397965494107317925350186439.jpg
    15954397965494107317925350186439.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 65
reklama
Cześć dziewczyny. Byłam ostatnio w klinice Invimed u dr. Kaczyńskiego. Jestem zdezorientowany. Według wyliczeń owulacje miałam ok 8 lipca, a będąc u niego 15 lipca powiedział że jestem przed owulacja i mamy się teraz starać do oporu. Coś mi nie grało bo miałam okres dostać 19. I normalnie go dostałam. Na moje wątpliwości powiedział że tak jest i już. I nawet nie chciał zobaczyć moich badań hormonalnych itp. I nie wiem co teraz zrobić... Bo moim zdaniem albo nie doszło do owulacji albo mam za krotka fazę lutealna...
Mój doktor raz mówił, że krótka faza lutealna to niedobrze,a drugim razem, że to nic nie szkodzi..🤷 No także, tak. Ja mam wrażenie, że to jest właśnie problem. Ale mam jeszcze kilka innych zaplanowanych badań, a od następnego cyklu mam mieć stymulację, więc się póki co nie stresuję. Może kiedyś się wreszcie uda.

Do góry