monika1708
Fanka BB :)
Ja chodziłam do invicty [emoji846] trafiłam na super lekarzaWarszawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodziłam do invicty [emoji846] trafiłam na super lekarzaWarszawa
A pamiętasz nazwisko?Ja chodziłam do invicty [emoji846] trafiłam na super lekarza
Napisałam privA pamiętasz nazwisko?
❤❤❤❤ dziękuję@Luckypucky nawet nie wiem co mogę napisać. Całym serduszkiem wierzyłam, że wszystko będzie u Was w porządku. Normlanie siedzę w pracy i ryczę tak jestem szczęśliwa, ze u Was takie cudowne wiadomości. Teraz w końcu odpocznij Tobie i maleństwu na pewno się to przyda. Kochana no normlanie brak mi słów, serio. Nie wchodziłam na staraczki a tu tak cudowne wiadomości. Ściskam mocno!
A kiedyś was pytałam o diagnostykę io co prawda zdania były podzielone, ale wskaźnik glukozy do insuliny wyszedł mi 1.5 więc odrzucam ta diagnostyke i zakładam, że io nie mam[emoji6]
Mój doktor raz mówił, że krótka faza lutealna to niedobrze,a drugim razem, że to nic nie szkodzi.. No także, tak. Ja mam wrażenie, że to jest właśnie problem. Ale mam jeszcze kilka innych zaplanowanych badań, a od następnego cyklu mam mieć stymulację, więc się póki co nie stresuję. Może kiedyś się wreszcie uda.Cześć dziewczyny. Byłam ostatnio w klinice Invimed u dr. Kaczyńskiego. Jestem zdezorientowany. Według wyliczeń owulacje miałam ok 8 lipca, a będąc u niego 15 lipca powiedział że jestem przed owulacja i mamy się teraz starać do oporu. Coś mi nie grało bo miałam okres dostać 19. I normalnie go dostałam. Na moje wątpliwości powiedział że tak jest i już. I nawet nie chciał zobaczyć moich badań hormonalnych itp. I nie wiem co teraz zrobić... Bo moim zdaniem albo nie doszło do owulacji albo mam za krotka fazę lutealna...