reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny umówiłam się na za tydzień do mojego Gina będzie to 9dc nie za szybko się zapisałam na monitoring? Chociaż warto tez zobaczyć co tam się dzieje przed owu prawda?

Dziewczyny umówiłam się na za tydzień do mojego Gina będzie to 9dc nie za szybko się zapisałam na monitoring? Chociaż warto tez zobaczyć co tam się dzieje przed owu prawda?
Ja byłam ostatnio w 11dc i myślałam, że wcześnie, a okazało się, że w ostatniej chwili i już był pęknięty pęcherzyk.

Ja mam dlugie cykle ponad 30 dniowe, ale w sumie zobaczymy 😁
Ah no to może rzeczywiście być wcześnie - ale nigdy nie wiadomo 😉. Ja mam niby cykle 26 dni - ale tamten to już zupełnie się rozjechał - @ przyszla już w 21 dniu 😖 - pewnie przez to, że właśnie owu jakoś szybko. Kompletnie wybiło mnie to z rytmu, bo nie dała żadnej zapowiedzi - jak to zwykle. No i najpierw się łudziłam, że może to krwawienie implantacyjne, ale oczywiście to nie to i @ się rozkręciła na całego 😢

Ah no to może rzeczywiście być wcześnie - ale nigdy nie wiadomo 😉. Ja mam niby cykle 26 dni - ale tamten to już zupełnie się rozjechał - @ przyszla już w 21 dniu 😖 - pewnie przez to, że właśnie owu jakoś szybko. Kompletnie wybiło mnie to z rytmu, bo nie dała żadnej zapowiedzi - jak to zwykle. No i najpierw się łudziłam, że może to krwawienie implantacyjne, ale oczywiście to nie to i @ się rozkręciła na całego 😢

Mój ostatni cykl 25 dni owulacja w 11dc.
Aktualnie 4dc zacznę robić testy za dwa dni aby znowu nie przegapić owulacji

Pozytyw?
IMAG1115.jpeg

reklama
Do góry