reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej a co myślisz o moich testach? U mnie pik nie utrzymuje się przez cała fazę tylko od wczoraj w tym dziś tez ostatni test... jutro robię ciążowy i kończę robić owu [emoji23]
Według mnie pik LH miałaś 15dc jak długie masz cykle? Ile trwa druga faza u ciebie? Jesteś przed terminem miesiączki czy już po?

Dziewczyny już chyba głupieje [emoji2957] 11 dc i test owulacyjny pozytywny ? Nigdy tak wcześnie nie miałam. Testy zazwyczaj zaczynam od 13dc ale dziś czułam kłucie jajnika i zrobiłam z ciekawości.
Dla mnie to taki "omałoco" pozytyw. Przynajmniej tak na zdjęciu wygląda, na żywo może inaczej. Ja zrobiłam przytulanki z mężem właśnie w dzień takiego prawie pozytywu i dzień później i jest z tego ciąża, więc przytulanki wskazane [emoji846]

Ojjj nie to ja jestem z tych "odmawiających" w naszym małżeństwie [emoji15][emoji85][emoji85][emoji85][emoji2368]

Dlaczego uważasz, że połowa Cię nie znosi? Ja tu widzę, że większość Ci kibicuje i trzyma kciuki za wyniki badań i starania [emoji4][emoji4][emoji4]
Kochana ja napisałam ogólnie o forum nie o typowo tym wątku.

Po prostu większość osób odbiera moje posty inaczej jak by atak wredność z mojej strony a tak nie jest. Niestety ja już nie mogę odpowiadać za to że ktoś inaczej rozumie co ja pisze niż bym chciała. Nie mam na to wpływu.

Aha czyli ciągle może i może i może. Duży plus bo nigdy ci nie odmówi [emoji85]

Ja mimo że mnie tu większą połowa z forum nie znosi to i tak lubię tu pisać doradzać wspierać[emoji4]
Nie znosi? Nie zauważyłam a wręcz mam odwrotne wrażenie [emoji846] że taka staraczka z ogromną wiedzą to skarb forumowy

Dziewczyny Już jestem . Mailem ogromne szczęście że trafiłam na dobrego lekarza czułam się jak w prywatnej klinice . Wyobraźcie sobie że pecherzyk ma 8,7 mm i jest pecherzyk zoltkowy .
Nie Wiem czy poprzedni lekarz się aż tak pomylił czy miał zły sprzęt . Czy to cud [emoji173]
Jest szansa na zdrowa ciążą Ale gwarancji nie daja. Modlę się zeby było dobrze
Cudownie! Ja mocno trzymam kciuki. Na kiedy Ci wypada termin? Ja jestem teraz 6+2 i się mega stresuje wizytą u gina

reklama
Do góry