reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A ile dni do okresu? Czasem wychodzi dopiero po terminie spodziewanej miesiączki.
Przy pierwszej ciazy 14 dni po stosunku juz mi pokazalo dwie kreski ,tym bardziej ze stosunek byl 3 dni po miesiączce,mąż plywa i akurat przyjechal na kilka dni ,nie moglismy czekac
ile dni trwaja cykle?
Cykle mam 35 dniowe,przytulanki byly 3 dni po miesiączce niestety

Przy pierwszej ciazy 14 dni po stosunku juz mi pokazalo dwie kreski ,tym bardziej ze stosunek byl 3 dni po miesiączce,mąż plywa i akurat przyjechal na kilka dni ,nie moglismy czekac

to szczerze powiedziawszy marne szanse na dzidzie. owulacja przy cyklach 35dniowych wypada srednio miedzy 20-23 dniem cyklu.

Ile taktu [emoji849] Ja też 32 :) Moja teściowa jak się dowiedziała, że jestem w ciąży (to było 3 lata temu) to chyba była w szoku, bo myślała, że my wieczorami z mężem w szachy gramy, ewentualnie patrzymy w gwiazdy [emoji23]

Ahahaha padłam 😂😂😂

Przy tak długich cyklach nie ma szans na ciążę w 3 dniu po miesiączce niestety

to szczerze powiedziawszy marne szanse na dzidzie. owulacja przy cyklach 35dniowych wypada srednio miedzy 20-23 dniem cyklu.
Wiem niestety ,ze tak moze być,zrobilam test ostatni 19 dni po stosunku i jak wyszedl negatywny to sie zmartwilam bo miałam jakies tam nadzieje ,pobolewalo mnie podbrzusze ,piersi tez bola ale to pewnie na @...

Ja niedługo skończę 27 A już naciskaja... to nie jest fajne. U nas też nikt nie wie że się staramy więc takie wypytywanie bardzo wkurza [emoji35]
3mam mocno kciuki aby jutrzejsze testowanie nie bufzilo jakichkolwiek watplikowosci i abys uraczyla nas zdjecem dwoch II.

Jak moze pamietacie ja mam cykl stracony bo razem z mezem sie leczymy, ale caly czas Was czytam i ciesze sie jak tylko ktores z Was sie uda.

Mnie wczoraj wkurzyla moja tesciowa bo zaczela nas wypytywac kiedy w koncu dziecko bedzie (nikomu nie mowilismy, ze sie staramy), ze na co my czekamy czy ja chce byc matka czy babcia, bo juz nie jestem najmlodsza (w tym roku mam 32 lata).

reklama
To kiedy dziewczyny myslicie ,ze mam sie starac zeby w koncu wycelowac ? Maz wraca za dwa tygodnie wiec dalej bedziemy probowac ,objawy mnie troszke zmylily takie jak bol podbrzusza i piersi ale to pewnie przed @ ...
jesli masz w miare regularne cykle po 35 dni, to najlepsze dni na glebsze przytulania z mezem to miedzy 19 a 24. owulacja mysle ze wypada 21-22 dziec cyklu. ale wiadomo ze moze sie przesunac...

Do góry