młoda1994
Fanka BB :)
Czyli faktycznie u ciebie owu nie było mimo testów owu pozytywnych. Przykro mi. Który to u ciebie dc już?No właśnie.. Dlaczego taki mały ahh [emoji26]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli faktycznie u ciebie owu nie było mimo testów owu pozytywnych. Przykro mi. Który to u ciebie dc już?No właśnie.. Dlaczego taki mały ahh [emoji26]
28 dc cykle 34 dni ostatni ciekawe jaki będzie ten...Czyli faktycznie u ciebie owu nie było mimo testów owu pozytywnych. Przykro mi. Który to u ciebie dc już?
Skoro masz późno owulację to jakiego dnia się okazało ? I ile dniowy cykl wtedy?To u mnie inna historia. Mam późną owulację, nie ma szans, że wyjdzie test i boję się odstawić, ale z drugiej strony nie chcę niepotrzebnie wydłużać w razie jakby ciąży nie było, bo mam zaplanowane mnóstwo badań na kolejny cykl.
Ja mam 32dc apka pokazała okres na wczoraj. W środę może pani doktor zrobi usg i zobaczy co się dzieje chyba że do tego czasu @ przyjdzie.28 dc cykle 34 dni ostatni ciekawe jaki będzie ten...
Kochana kliniki są po to by pomagać ludziom takim jak my z problemami.Dziewczyny dodajcie otuchy jestem przerażona ta wizyta .... Zaraz wchodzę. Im dłużej siedzę w poczekalni w tej klinice tym większego doła łapie.... Jednak jest to dla mnie ciężkie przeżycie że tu trafiłam [emoji15][emoji17][emoji17]
Nie wiem czy doczekam zobaczę jak się będę trzymaćTestuj w środę tak jak ja [emoji6] będzie nam raźniej. Też nie wiem kiedy była i czy była i kiedy powinien być okres apka pokazała mi okres na wczoraj ale go nie mam. Z tym że to by był mój 2 okres po poronieniu.
Bridget poopowiadaj o objawach, uwielbiam to czytaćJa w Uk to nie mam jak bety zrobic. Objawow wiecej wiec wierze ze tym razem bedzie ok
No tak nie każda ma taką cierpliwość jak ja[emoji85]Nie wiem czy doczekam zobaczę jak się będę trzymać