reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Załączniki

• E95D6021-AFFA-4577-8CD4-2830464FFA46.jpeg
    E95D6021-AFFA-4577-8CD4-2830464FFA46.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 109
reklama
Ale już w ciąży? Bo boję się odstawić. Okazało się, że mam bardzo pózną owulację, więc bez duphastonu mogę zapomnieć o zagnieżdżeniu. A jak nie odstawię to okres nie przyjdzie? Mój lekarz zawsze w pośpiechu, a ja też dopiero teraz pomyślałam. I kompletnie nie wiem jak to ugryźć.
@ przyjdzie mimo brania. Ja brałam dalej jak zaszłam aż do konsultacji lekarskiej i lekarz potem kazał brać dalej.

Gratuluję kreseczek 🤰🙂

Dziewczyny, albo to wpływ tego, że czytam ostatnie dni książki ze sexem w tle, albo Wiesiołek, albo już nie wiem co 🤦‍♀️może ovarin i dupek mnie 'nastawiły' na dobre tory, bo dziś 8dc a ja od wczoraj mokra jak nigdy 🙊🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ i to nie jakoś trochę, normalnie uwierzyć nie mogę 😅
Już pytałam na Ananaskach (niektóre z Was tam się też udzielają), ale zapytam też tu - czy po pojawieniu się płodnego sluzu owu jest na dniach, czy nieistotne?

reklama
Do góry