Bridget_Ben
Fanka BB :)
Pokaż ten piękny test z dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaż ten piękny test z dzisiaj
Ja w Uk to nie mam jak bety zrobic. Objawow wiecej wiec wierze ze tym razem bedzie okMi przy biochemicznej ciemniały takze to nie wyznacznik a jedynie beta...
Ja brałam duphaston.Dziewczyny, żadna z Was nie ma doświadczenia z tym duphastonem?
To podziel się doświadczeniami ile, kiedy odsrawiałaś i ile po odstawieniu przychodził okres?Ja brałam duphaston.
@ przyjdzie mimo brania. Ja brałam dalej jak zaszłam aż do konsultacji lekarskiej i lekarz potem kazał brać dalej.Ale już w ciąży? Bo boję się odstawić. Okazało się, że mam bardzo pózną owulację, więc bez duphastonu mogę zapomnieć o zagnieżdżeniu. A jak nie odstawię to okres nie przyjdzie? Mój lekarz zawsze w pośpiechu, a ja też dopiero teraz pomyślałam. I kompletnie nie wiem jak to ugryźć.
Tak. Duphaston to hormon syntetyczny i nie jest wykrywany w badaniu krwi.ale można zbadac progesteron po owulacji gdy się bierze duphaston?
Czyli brałaś tylko w tym cyklu, w którym była ciąża?@ przyjdzie mimo brania. Ja brałam dalej jak zaszłam aż do konsultacji lekarskiej i lekarz potem kazał brać dalej.
Brałam 18-27 dc a @ miałam 5 dnia po odstawieniu Jak zaszłam to nie przerwałam brania i poszłam do lekarza, akurat był już pęcherzyk, kazał brać dalej.To podziel się doświadczeniami ile, kiedy odsrawiałaś i ile po odstawieniu przychodził okres?