reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczynki moje kochane ostatnie pytanie dotyczące progesteronu, bo już rzygam nim, a głową się zastanawia. Czyli teoretycznie teraz przed okresem powinien spadać prawda? Jak to wygląda? 😊😊

W ogóle już nie mogę się doczekać urlopu, może polecicie jakieś fajne miejsca na wypoczynek typu domek nad jakimś czystym jeziorkiem?

reklama
reklama
Ten cykl będzie raczej taki testowy bo gin chce mnie zobaczyć na monitoringu ale skoro owu przyszła po poronieniu to chyba teraz też powinna być. Pytanie tylko w którym dniu cyklu :) no ale zobaczę co ona powie o staraniach po pierwszej miesiączce.
A z drugiej strony chyba nie będę się powstrzymywać skoro teraz niby owulacja była, seks dzień przed też był a w ciążę nie zaszłam to może nie być tak prosto wcale jak przy pierwszej ciąży. Być może moja komórka bez leków nie jest dobrej jakości albo po prostu organizm nie był jeszcze gotowy na kolejne zapłodnienie [emoji848]
I po tym cyklu startujecie? Ja tak ale u mnie będzie jakoś w połowie miesiąca chyba [emoji848][emoji6]

Do góry