karina1988
Fanka BB :)
Dziewczyny ile czasu po laparo moge dostac @? Lekarz w szpitalu powiedzial ze moze przyjsc wczesniej jak i pozniej...czy ktoras z Was byla po takim zabiegu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tylko 5 tabletek dupka więc sama nic nie będę kombinować, zwłaszcza że nie wiem czy będzie ta wpadka czy nie. Mam termin u gina na 8 lipca to pójdę jak nie dostanę okresu do tego czasu.
Ja miałam prolaktyna 59, więc raczej się nie zapowiadało na @, dlatego nie chciałam już dłużej czekać. To trzymam kciuki, żeby dał już zielone światło!Ja mam tylko 5 tabletek dupka więc sama nic nie będę kombinować, zwłaszcza że nie wiem czy będzie ta wpadka czy nie. Mam termin u gina na 8 lipca to pójdę jak nie dostanę okresu do tego czasu.
W sumie to nie robi mi to roznicy, bedzie kiedy bedzie, jak wczesniej przyjdzie to wczesniej zaczniemy po prostuA wolałbyś żeby była czy nie? Chyba tak na spontanie to lepiej. My zaczynamy od przyszłego miesiąca, ale martwię się, że nie pójdzie tak szybko jak ostatnio, ale zobaczymy.
Ja już tyle tych testów zrobiłam w tym cyklu, że prędzej uwierzę w błąd testu niz ciążę. 18 czerwca beta była ujemna :/
Gdzieś ta owulacja była pewnie obstawialabym że mocno się przesunela i tego 23 bojach jajnik to może zagniezdzenieJa już tyle tych testów zrobiłam w tym cyklu, że prędzej uwierzę w błąd testu niz ciążę. 18 czerwca beta była ujemna :/
co myślicie o tych pink testach z czułością 10? są wiarygodne?Gdzieś ta owulacja była pewnie obstawialabym że mocno się przesunela i tego 23 bojach jajnik to może zagniezdzenie
A wolałbyś żeby była czy nie? Chyba tak na spontanie to lepiej. My zaczynamy od przyszłego miesiąca, ale martwię się, że nie pójdzie tak szybko jak ostatnio, ale zobaczymy.
Dla bezpieczeństwa wolałabym żeby nie było ciąży. Boję się że poronienie się powtórzy i zrobią mi drugi zabieg w przeciągu dwóch miesięcy. Nie wiem jak wtedy lekarz miałby liczyć wiek ciąży bez miesiączki. Po prostu mam dużo obaw z tym związanych.
A z drugiej strony myślę sobie że na pewno nie wpadliśmy bo dlaczego by tak? Może wcale nie miałam owulacji? I też myślę że teraz będziemy się starać nie wiadomo ile [emoji14]
Kochana jak wpadliście to napewno będzie wszystko ok i będę trzymać za to mocno kciuki.Dla bezpieczeństwa wolałabym żeby nie było ciąży. Boję się że poronienie się powtórzy i zrobią mi drugi zabieg w przeciągu dwóch miesięcy. Nie wiem jak wtedy lekarz miałby liczyć wiek ciąży bez miesiączki. Po prostu mam dużo obaw z tym związanych.
A z drugiej strony myślę sobie że na pewno nie wpadliśmy bo dlaczego by tak? Może wcale nie miałam owulacji? I też myślę że teraz będziemy się starać nie wiadomo ile [emoji14]