Mam to samo z widokiem krwi ... Mi od razu kazały leżeć jak powiedzialam jaka jest sytuacjaTeż to przechodziłam, bo najpierw nie mogła znaleźć żyły, później jak już znalazła to nie mogła się wbić i mi wierciła w środku tą igłą...ja nie znoszę widoku krwi, zawsze siadam na fotelu, wyciągam rękę i głowę odwracam w drugą stronę żeby nie patrzeć, więc wtedy myślałam, że tam zaraz zjade, bo widoku jak mi wierci igłą w żyle nie zapomnę do końca życia...to samo miałam przed porodem jak mi wenflon zakładały, 3 razy się wbijały i jeszcze na koniec jak mi przepłukiwała to żyła pękła także tragedia jednym słowem...
reklama
A piłyście dziewczyny wodę przed badaniami??
Też to przechodziłam, bo najpierw nie mogła znaleźć żyły, później jak już znalazła to nie mogła się wbić i mi wierciła w środku tą igłą...ja nie znoszę widoku krwi, zawsze siadam na fotelu, wyciągam rękę i głowę odwracam w drugą stronę żeby nie patrzeć, więc wtedy myślałam, że tam zaraz zjade, bo widoku jak mi wierci igłą w żyle nie zapomnę do końca życia...to samo miałam przed porodem jak mi wenflon zakładały, 3 razy się wbijały i jeszcze na koniec jak mi przepłukiwała to żyła pękła [emoji2356][emoji15] także tragedia jednym słowem...
monika1708
Fanka BB :)
Ja piję zwykła wodę przed pobraniem. Wtedy lepiej idzie. Pielęgniarki mi polecały tak robić [emoji846]Mnie ostatnio przy pobraniu kuły w 5 miejscach i ostatecznie musiały pobrać z palca, bo im się żyły zapadały. Siedziałam tam 30min, a jak wyszłam to myślałam, że ludzie czekający w kolejce zabiją mnie wzrokiem (byla kolejka ponad 15 osób).
Nie omieszkam pochwalić się swoją, robiliśmy ją pół roku temuPokaż kuchnie ja się szykuje do remontu...
Załączniki
Carry88
Moderator
A piłyście dziewczyny wodę przed badaniami??
Właśnie a powinno czy nie? Ostatnio jechałam na badania ok 10 i na czczo i babka mnie w labo zjechała, że powinnam wodę pić i nawet mi dała przed samym pobraniem.
monika1708
Fanka BB :)
Wow, piękna [emoji2956]Nie omieszkam pochwalić się swoją, robiliśmy ją pół roku temu
Też mi tak powiedziały żeby następnym razem właśnie wypić wodę.Ja piję zwykła wodę przed pobraniem. Wtedy lepiej idzie. Pielęgniarki mi polecały tak robić [emoji846]
Tak, powinno się pić właśnie
Właśnie a powinno czy nie? Ostatnio jechałam na badania ok 10 i na czczo i babka mnie w labo zjechała, że powinnam wodę pić i nawet mi dała przed samym pobraniem.
Jak wypijesz wodę to nadal jesteś na czczoWłaśnie a powinno czy nie? Ostatnio jechałam na badania ok 10 i na czczo i babka mnie w labo zjechała, że powinnam wodę pić i nawet mi dała przed samym pobraniem.
reklama
Piękna [emoji7]
Nie omieszkam pochwalić się swoją, robiliśmy ją pół roku temu