reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Też to przechodziłam, bo najpierw nie mogła znaleźć żyły, później jak już znalazła to nie mogła się wbić i mi wierciła w środku tą igłą...ja nie znoszę widoku krwi, zawsze siadam na fotelu, wyciągam rękę i głowę odwracam w drugą stronę żeby nie patrzeć, więc wtedy myślałam, że tam zaraz zjade, bo widoku jak mi wierci igłą w żyle nie zapomnę do końca życia...to samo miałam przed porodem jak mi wenflon zakładały, 3 razy się wbijały i jeszcze na koniec jak mi przepłukiwała to żyła pękła 🤦‍♀️😳 także tragedia jednym słowem...
Mam to samo z widokiem krwi ... Mi od razu kazały leżeć jak powiedzialam jaka jest sytuacja :)

reklama
A piłyście dziewczyny wodę przed badaniami??
Też to przechodziłam, bo najpierw nie mogła znaleźć żyły, później jak już znalazła to nie mogła się wbić i mi wierciła w środku tą igłą...ja nie znoszę widoku krwi, zawsze siadam na fotelu, wyciągam rękę i głowę odwracam w drugą stronę żeby nie patrzeć, więc wtedy myślałam, że tam zaraz zjade, bo widoku jak mi wierci igłą w żyle nie zapomnę do końca życia...to samo miałam przed porodem jak mi wenflon zakładały, 3 razy się wbijały i jeszcze na koniec jak mi przepłukiwała to żyła pękła [emoji2356][emoji15] także tragedia jednym słowem...

Mnie ostatnio przy pobraniu kuły w 5 miejscach i ostatecznie musiały pobrać z palca, bo im się żyły zapadały. Siedziałam tam 30min, a jak wyszłam to myślałam, że ludzie czekający w kolejce zabiją mnie wzrokiem (byla kolejka ponad 15 osób).
Ja piję zwykła wodę przed pobraniem. Wtedy lepiej idzie. Pielęgniarki mi polecały tak robić [emoji846]

Załączniki

• Screenshot_20200626-120358_Gallery.jpg
    Screenshot_20200626-120358_Gallery.jpg
    115,8 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry