reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ale dziewczyny mnie głowa boli chyba od myślenia bo po tych wynikach zaczęłam się nakręcac i dziś nie do życia jestem
Nie ma co się nastawiać po samym wyniku progesteronu ;) Ja bez ciąży po owulacji miałam w 24 dc zazwyczaj około 20, po zapłodnieniu miałam 34. Te wyniki są naprawdę bardzo różne i ten progesteron 22 przede wszystkim oznacza, że doszło do owu i z tego trzeba się cieszyć :) Trzymam kciuki!

reklama
Ja też tak miałam. Zaczęłam się starać szukałam objawów owu potem ciąży stresowałam się plamienia w środku cyklu były a teraz jak wzięłam na luz wrzuciłam. Nie przejmuje się niczym sex dla przyjemności i nie mam żadnych objawów owu ani ciąży wyszukanych bo i tak z tego nic nie było i mam teraz spokój. Jestem pod kontrolą kliniki i będzie co ma być nie mam na to wpływu.
ile juz sie starasz kochana jak mozna zapytac?

Ja chyba muszę zbadać tsh z ciekawości skoro może skakać po poronieniu.

No zobacz sobie ja przed ciąża 1.5 w ciąży 2.9 i euthyrox potem po zabiegu 2.7 a teraz ponad 3. Więc dziwne lekarz mówi, że może się unormowac, ale warto też skonsultować z endo. Chociaż ft3 i ft4 i przeciwciała mam w normie, ale z tsh powyżej 3 może być problem z zajsciem wiec skonsultuje. Normalnie oszalec można kiedyś myślałam, że jest cykl zachodzisz w ciążę i rodzisz 🙉🙈

Cześć dziewczyny. Pierwszy raz będę się tu udzielać ale mam pytanie do Was , czy którejś z Was udało się za pierwszym razem. Moja historia jedt dość dluga przez ponad rok nie miałam jajeczkowania , w tym miesiącu dzięki Aromek dostałam zielone światło , była podwójna owulacja (mąż myślał że jestem w ciąży taka szczęśliwa wyszłam z gabinetu) Jest jakiś cień szans czy mam się nie nastawiac ? Lekarz kazał mi przyjechać w poniedziałek, ale wydaje mi się że to za szybko żeby cos zobaczył. Obecnie 18 dc

Jak tam dziewczyny samopoczucie? Mnie wczoraj na wieczór głowa bolała, poszlam spać, rano też, pozniej jakoś mniej do południa a od godziny 13 to już cały czas, wzięłam ibuprom ale tak jakoś nie do końca pomogło, taka ciężka głowę mam, zmęczona jestem cały dzień, mąż mi kawę zrobił o 18 to mnie tylko zemdlilo jak się napilam, chyba te zmiany pogodowe tak na mnie działają😔😨 a na domiar złego sutki swędzą a podrapać się normalnie nie można bo cyce bolą😵jak żyć😒

Bierzesz aromek od dzisiaj?
Ja tak brałam od 16 dc i od razu miałam owulacje. Zaszłam w pierwszym cyklu trafionym w owulacje na aromku:)
Cześć dziewczyny. Pierwszy raz będę się tu udzielać ale mam pytanie do Was , czy którejś z Was udało się za pierwszym razem. Moja historia jedt dość dluga przez ponad rok nie miałam jajeczkowania , w tym miesiącu dzięki Aromek dostałam zielone światło , była podwójna owulacja (mąż myślał że jestem w ciąży taka szczęśliwa wyszłam z gabinetu) Jest jakiś cień szans czy mam się nie nastawiac ? Lekarz kazał mi przyjechać w poniedziałek, ale wydaje mi się że to za szybko żeby cos zobaczył. Obecnie 18 dc

Nie ma co się nastawiać po samym wyniku progesteronu ;) Ja bez ciąży po owulacji miałam w 24 dc zazwyczaj około 20, po zapłodnieniu miałam 34. Te wyniki są naprawdę bardzo różne i ten progesteron 22 przede wszystkim oznacza, że doszło do owu i z tego trzeba się cieszyć :) Trzymam kciuki!
Brałaś duphaston w czasie starań?

reklama
Do góry