klaudiaanita
Fanka BB :)
U mnie owu 8/9dc była a cykle 28 wiec napewno lada dzień będę testowaćJa nie mam pojęcia kiedy testować.. Ostatni cykl 36 dni. W tym miesiącu szybciej owu w 13 dc chyba się zaczęła.. Także nie mam pojęcia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie owu 8/9dc była a cykle 28 wiec napewno lada dzień będę testowaćJa nie mam pojęcia kiedy testować.. Ostatni cykl 36 dni. W tym miesiącu szybciej owu w 13 dc chyba się zaczęła.. Także nie mam pojęcia.
U mnie owulacja zawsze wczesna zaraz po @
A długość cykli 28
Może się przesunęła owu, sprawdź jutro lub pojutrzeA ja już wariuje...@ miałam zawsze regularne co 28 dni, od 10 cykli staramy się o dzidzie (Mam już 13l i 10l). Ostatnia spóźniła mi się o 7 dni i teraz kolejna tez mi się spóźnia, powinnam dostać wczoraj i nic nie zapowiada się bym ją dostała, zrobiłam test ciążowy (pink super czuły i clerblue) oba negatywne Zastanawiam się co jest grane :/
Ta sama firma, tylko w jednym nie ubrałam plastikuTo testy różnych firm. Nie ma co się tym sugerować
U mnie wyglada to inaczejJeśli masz cykle 28 dni to owulacja jest około 14 dnia a nie zaraz po okresie
Zazdroszczę, ja miałam owu 16/17dc więc jeszcze chwilę sobie poczekam. Jednak w poprzedniej ciąży po kilku dniach od owu od razu wiedziałam, że jest coś na rzeczy. Miałam taki6e wahania nastroju, że sama nad sobą nie panowałam, było to wręcz przerażające. Jednak każda ciąża jest inna i teraz może nie być tego objawu.U mnie owulacja zawsze wczesna zaraz po @
A długość cykli 28
Wg tego kalkulatora wynik powyżej 1 to IO?czy insulina powyżej 1 ?A jaki miała wynik? Mi gin mówiła że powyżej 1 już jest IO
U mnie wyglada to inaczej
Zawsze mam wczesnie zaraz po okresie
W zeszłym miesiącu tez tak było i zaszłam ale niestety Beta po terminie @ zaczęła spadać i @ tydzień później przyszła
Wg tego kalkulatora wynik powyżej 1 to IO?czy insulina powyżej 1 ?
Wiesz co ja dziś odbieram wyniki(insulina,glukoza,tsh,prolaktyna) i oczywiście wujek Google w ruch i już ubzduralam sobie że mam guza przysadki i muszę mieć operację i nawet mi się to śniło[emoji1751][emoji1751][emoji1751][emoji1751] wiem wiem głupia jestem[emoji23]
No przecież to jest ewidentny pozytyw! Nie ma się czym przejmować! gratuluję! ❤Tak, te same. Po chwili to wyglądało tak, na dole dzisiejszy. Już sama nie wiem czy ciemniejszy czy jaśniejszy.
Zrobiłam bete. Wyniki pod wieczór.