Martxx1
Fanka BB :)
A co ty biel nad bielami zaczelam robić teraz 2x1 i albo są białe albo są delikatne kreski testowe.
Hmm to ciekawe... U mnie o dziwo drugi cykl i drugi raz wychodzą pozytywy..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co ty biel nad bielami zaczelam robić teraz 2x1 i albo są białe albo są delikatne kreski testowe.
A a opakowaniu napisana jaka dawka jest? Ja biorę 3 tabletki dziennie. Na opakowaniu napisane jest, że od jednej do dwóch trzy razy dziennie - na tych moich oczywiście może bierzesz za mało? Najlepsze efekty są po trzech miesiącach.
Jedna kapsułka zawiera 510mg, dawkowanie 1-2 kapsułek dwa razy dziennie, więc w następnym cyklu zwiększę dawkę, brałam dwa cykle po jednej tabletce a ten cykl po dwie. Dzięki dziewczynyJa brałam wiesiołka w poprzednim cylku i w tym i dopiero w tym cyklu zauważyłam różnice, może przez to ze z 2/3 dni przed owu zwiększyłam dawkę do 2 tabl a wcześniej tylko po 1 brałam
28dc,brzuch nie boli ale cyce strasznie, samopoczucie mieszane, PMS mnie dołuje a za godzinę jadę szwagierke zawieźć na porodówkę, cieszę się bardzo, że urodzi, a z drugiej strony jak w zeszłym roku płakała ze nie chce tej ciąży to mi tak przykro było, że to nie ja ale w końcu się z tym pogodziła i mam nadzieję, że oszaleje na punkcie córkiU mnie dzis 19 dc, tak mi jest niedobrze.. Masakra. Jeszcze się okaże, że się zatrułam czymś i dopiero będą jaja
Jak u Was? Który dc? Jak samopoczucie?
28dc,brzuch nie boli ale cyce strasznie, samopoczucie mieszane, PMS mnie dołuje a za godzinę jadę szwagierke zawieźć na porodówkę, cieszę się bardzo, że urodzi, a z drugiej strony jak w zeszłym roku płakała ze nie chce tej ciąży to mi tak przykro było, że to nie ja ale w końcu się z tym pogodziła i mam nadzieję, że oszaleje na punkcie córki
A to są testy tej samej firmy? Ile Ci zostało do @? Ja robiłam kilka testów różnych firm i nie ma co się stresować, bo niektóre pokazują słabiutką kreska w tym samym momencie co inne pokazują wyraźną polecam Bobo test żółty i szczerze on ma czułość 25 mlU, a jest dużo czulszy od niejednego z czułością 10 mlU...dla mnie testy Pink są najgorsze i kompletnie nie warte swojej ceny...pozdrawiam i trzymam kciukiEhhhhh, wczorajszy test pierwszy, dzisiejeszy drugi..... Pojadę dziś na betę, ale chyba nie mam co się cieszyc
To były moje obawy w tym cyklu. Czułam się zupełnie inaczej niż w innych cyklach. Najbardziej 9dpo. Ból podbrzusza i w dole pleców. Kłucia po lewej i po prawej stronie i szczypanie piersi. U mnie musialo być szybko zagnieżdżenieA pro po od 3 dni bardzo piersi mnie bolą tzn bardziej sutki, kuje w podbrzuszu i mam uczucie że mnie śluz zalewa jest lekko wodniscy czasami biały. A tak to nie wiem dopiero 7-8 dni po jutro jadę na tsh i progesteron.
Może nie bola, bo coś kielkuje mnie jak w ciąży byłam to na początku właśnie nie bolały, dopiero gdzieś w trzecim miesiącu ciążyEhh zazdroo, mnie cycki w ogóle nie bolą.. Nie wiem czemu.. Też miałam taką sytuację, jak kuzynka mówiła mi po porodzie, że nie chciała tego dziecka. A mi aż się flaki przewracały.. Od tamtej pory nie potrafię na nią spojrzeć z jakimkolwiek uczuciem. Taka jest dla mnie obojętna teraz..
Oby miała przyjemny poród i żeby się zakochała z pierwszym spojrzeniem na córcię
Może nie bola, bo coś kielkuje mnie jak w ciąży byłam to na początku właśnie nie bolały, dopiero gdzieś w trzecim miesiącu ciąży
Tak, te same. Po chwili to wyglądało tak, na dole dzisiejszy. Już sama nie wiem czy ciemniejszy czy jaśniejszy.A to są testy tej samej firmy? Ile Ci zostało do @? Ja robiłam kilka testów różnych firm i nie ma co się stresować, bo niektóre pokazują słabiutką kreska w tym samym momencie co inne pokazują wyraźną polecam Bobo test żółty i szczerze on ma czułość 25 mlU, a jest dużo czulszy od niejednego z czułością 10 mlU...dla mnie testy Pink są najgorsze i kompletnie nie warte swojej ceny...pozdrawiam i trzymam kciuki
Będzie dobrze, piękne krechy!Tak, te same. Po chwili to wyglądało tak, na dole dzisiejszy. Już sama nie wiem czy ciemniejszy czy jaśniejszy.
Zrobiłam bete. Wyniki pod wieczór.