reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A a opakowaniu napisana jaka dawka jest? Ja biorę 3 tabletki dziennie. Na opakowaniu napisane jest, że od jednej do dwóch trzy razy dziennie - na tych moich oczywiście 😀 może bierzesz za mało? Najlepsze efekty są po trzech miesiącach.
Ja brałam wiesiołka w poprzednim cylku i w tym i dopiero w tym cyklu zauważyłam różnice, może przez to ze z 2/3 dni przed owu zwiększyłam dawkę do 2 tabl a wcześniej tylko po 1 brałam
Jedna kapsułka zawiera 510mg, dawkowanie 1-2 kapsułek dwa razy dziennie, więc w następnym cyklu zwiększę dawkę, brałam dwa cykle po jednej tabletce a ten cykl po dwie. Dzięki dziewczyny☺️

U mnie dzis 19 dc, tak mi jest niedobrze.. Masakra. Jeszcze się okaże, że się zatrułam czymś i dopiero będą jaja 🤣
Jak u Was? Który dc? Jak samopoczucie? ❤️
28dc,brzuch nie boli ale cyce strasznie, samopoczucie mieszane, PMS mnie dołuje a za godzinę jadę szwagierke zawieźć na porodówkę, cieszę się bardzo, że urodzi, a z drugiej strony jak w zeszłym roku płakała ze nie chce tej ciąży to mi tak przykro było, że to nie ja😒 ale w końcu się z tym pogodziła i mam nadzieję, że oszaleje na punkcie córki

28dc,brzuch nie boli ale cyce strasznie, samopoczucie mieszane, PMS mnie dołuje a za godzinę jadę szwagierke zawieźć na porodówkę, cieszę się bardzo, że urodzi, a z drugiej strony jak w zeszłym roku płakała ze nie chce tej ciąży to mi tak przykro było, że to nie ja😒 ale w końcu się z tym pogodziła i mam nadzieję, że oszaleje na punkcie córki

Ehh zazdroo, mnie cycki w ogóle nie bolą.. Nie wiem czemu.. Też miałam taką sytuację, jak kuzynka mówiła mi po porodzie, że nie chciała tego dziecka. A mi aż się flaki przewracały.. Od tamtej pory nie potrafię na nią spojrzeć z jakimkolwiek uczuciem. Taka jest dla mnie obojętna teraz..
Oby miała przyjemny poród i żeby się zakochała z pierwszym spojrzeniem na córcię 😉😉😉

Ehhhhh, wczorajszy test pierwszy, dzisiejeszy drugi..... Pojadę dziś na betę, ale chyba nie mam co się cieszyc
A to są testy tej samej firmy? Ile Ci zostało do @? Ja robiłam kilka testów różnych firm i nie ma co się stresować, bo niektóre pokazują słabiutką kreska w tym samym momencie co inne pokazują wyraźną :) polecam Bobo test żółty i szczerze on ma czułość 25 mlU, a jest dużo czulszy od niejednego z czułością 10 mlU...dla mnie testy Pink są najgorsze i kompletnie nie warte swojej ceny...pozdrawiam i trzymam kciuki ;)

A pro po od 3 dni bardzo piersi mnie bolą tzn bardziej sutki, kuje w podbrzuszu i mam uczucie że mnie śluz zalewa jest lekko wodniscy czasami biały. A tak to nie wiem dopiero 7-8 dni po jutro jadę na tsh i progesteron.
To były moje obawy w tym cyklu. Czułam się zupełnie inaczej niż w innych cyklach. Najbardziej 9dpo. Ból podbrzusza i w dole pleców. Kłucia po lewej i po prawej stronie i szczypanie piersi. U mnie musialo być szybko zagnieżdżenie

Ehh zazdroo, mnie cycki w ogóle nie bolą.. Nie wiem czemu.. Też miałam taką sytuację, jak kuzynka mówiła mi po porodzie, że nie chciała tego dziecka. A mi aż się flaki przewracały.. Od tamtej pory nie potrafię na nią spojrzeć z jakimkolwiek uczuciem. Taka jest dla mnie obojętna teraz..
Oby miała przyjemny poród i żeby się zakochała z pierwszym spojrzeniem na córcię 😉😉😉
Może nie bola, bo coś kielkuje😉 mnie jak w ciąży byłam to na początku właśnie nie bolały, dopiero gdzieś w trzecim miesiącu ciąży

A to są testy tej samej firmy? Ile Ci zostało do @? Ja robiłam kilka testów różnych firm i nie ma co się stresować, bo niektóre pokazują słabiutką kreska w tym samym momencie co inne pokazują wyraźną :) polecam Bobo test żółty i szczerze on ma czułość 25 mlU, a jest dużo czulszy od niejednego z czułością 10 mlU...dla mnie testy Pink są najgorsze i kompletnie nie warte swojej ceny...pozdrawiam i trzymam kciuki ;)
Tak, te same. Po chwili to wyglądało tak, na dole dzisiejszy. Już sama nie wiem czy ciemniejszy czy jaśniejszy.

Zrobiłam bete. Wyniki pod wieczór.

Załączniki

• IMG_20200625_070041.jpg
    IMG_20200625_070041.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry