reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Niestety ja :( po każdej ciąży wracałam do swojej wagi 46 kg a teraz mam 62 kg i najbardziej przytył właśnie brzuch. Nie umiem tego zrzucić, jem bardzo mało, dość dużo się ruszam a mimo tego tłuszcz jak był tak jest. Mam PCOS i pogorszyło mi się bo nie mam już owulacji- pecherzyki rosną bardzo ładnie ale nie pękają nawet mimo Podwójnych zastrzykow. Liczę ze po operacji jak zmienia się hormony to łatwiej zrzucę zbędne kg. Będę tez chciała prosic gina o metformine bo ponoć pomaga na owulacje i łatwiej się chudnie.

Ja po tym cyklu zaczynam zastrzyki na pęknięcie. Mam nadzieję, że pękną i nie będzie trzeba..
Trzymam kciuki za Ciebie ❤️

reklama
Ja po tym cyklu zaczynam zastrzyki na pęknięcie. Mam nadzieję, że pękną i nie będzie trzeba..
Trzymam kciuki za Ciebie ❤
Trzymam kciuki żeby pękały. Zwykle ponoć pękają :) ja mam stwierdzony LUF i idę na drilling jajników. 8 lipca mam zabieg w narkozie i drożność jajowodów tez od razu. Trochę się boje...

Trzymam kciuki żeby pękały. Zwykle ponoć pękają :) ja mam stwierdzony LUF i idę na drilling jajników. 8 lipca mam zabieg w narkozie i drożność jajowodów tez od razu. Trochę się boje...

Będzie dobrze, będę trzymać kciuki. Mniw w zeszłym cyklu po owu tak bolała llewa strona, że nie mogłam chodzić.. Ani sprzęgła wcisnąć.. Podejrzewam, że właśnie wtedy nie pękł. W tym cyklu czuje się lepiej, ale nie nastawiam się za bardzo 🤫😉

U mnie dzis 19 dc, tak mi jest niedobrze.. Masakra. Jeszcze się okaże, że się zatrułam czymś i dopiero będą jaja 🤣
Jak u Was? Który dc? Jak samopoczucie? ❤️

U mnie dzis 19 dc, tak mi jest niedobrze.. Masakra. Jeszcze się okaże, że się zatrułam czymś i dopiero będą jaja [emoji1787]
Jak u Was? Który dc? Jak samopoczucie? [emoji3590]
Wszystko w porządku. Dzisiaj mam 23dc ale ja nie wiem ilu dniowy będzie ten cykl więc nie liczę na nic.

U mnie 3dc i jeszcze @ mnie nie opuściła ;)

U mnie to trwa z 5 dni, ale lekkie plamienie występuje jeszcze dwa dni po.
Wszystko w porządku. Dzisiaj mam 23dc ale ja nie wiem ilu dniowy będzie ten cykl więc nie liczę na nic.

Tez się nie nastawiam, ale mimo wszystko gdzieś tam z tyłu głowy myślę 🤣 może akurat nam się uda w tym owocnym cyklu ❤️

U mnie to trwa z 5 dni, ale lekkie plamienie występuje jeszcze dwa dni po.

Tez się nie nastawiam, ale mimo wszystko gdzieś tam z tyłu głowy myślę [emoji1787] może akurat nam się uda w tym owocnym cyklu [emoji3590]
Jeśli chodzi o mnie to jest to zapewne nie możliwe. Ale Tobie życzę z całego serca aby się udało

reklama
Do góry