reklama
Polciaxyzx
Zaciekawiona BB
Mojej koleżance przy pcos metformina pomogła w mig, nawet w ciągu 3 miesięcy zaszła powodzenia!Hej dziewczyny a ze mną to jest tak w sobotę miałam wizytę u ginekologa co lepsze używam testów clear blue już od jakiegoś czasu nauczyłam się już wsluchiwac w swoje ciało i robię wtedy kiedy mam wrażenie że właśnie jest owulacja i wyskakuje buźka i jakie było moje zdziwienie bo akurat w sobotę na wizycie u ginekologa wychodzilo mi że mam owulacje na usg owszem był pęcherzyk tak duży że tylko czekać do pęknięcia z tym ze lekarz nie bardzo mnie pocieszyl - bo mam owulacje ale nie dochodzi do zapłodnienia stwierdził pcos dodatkowo zbijam prolaktyne zeby nie było nudno dzisiaj miałam robiona krzywa cukrową 5 pkt 6 razy mnie kłuli i tak jestem aktualnie na duphastonie , norprolacu i włączam metformine zobaczymy co z tego będzie trzymajcie kciuki
HappyBabyMama
Fanka BB :)
A jaka masz grupę?Dziewczyny odebrałam cytologie i w uwagach mam napisane zmiany keratoryczne . Czy któraś z Was spotkała się z takim czymś? Na Internecie nic nie mogę znaleźć na ten temat co to znaczy
Mimi94
Ja... 26lat, 10m-cy po ślubie, 8cykl starań
Dziewczyny a tak w ogóle, które z Was starają się o pierwszą dzidzie? [emoji6]
Polciaxyzx
Zaciekawiona BB
Brałaś jakieś "wspomagacze" na pcos żeby zajść?Dzięki kochana ❤ Dokładnie! Ja też kiedyś myślałam, że zajść w ciążę to takie proste Potem życie zweryfikowało. Oczywiście są i tacy co zachodzą za 1 czy 2 cyklem, ale nawet i u zdrowej pary to jest bardzo rzadkie i zwykłe szczęście, bo ginekolodzy twierdzą, że w ciążę zachodzi się zazwyczaj po około pół roku do roku nawet starań i że to jest w normie. Dlatego ja byłam przerażona, bo to normy dla zdrowych osób a ja PCOS Ale udało się w 14 cyklu i czekamy na Stasia
bleucoco
Duphaston, metformina, castagnus i witaminy dla kobiet SolgarBrałaś jakieś "wspomagacze" na pcos żeby zajść?
Mimi94
Od 17dc do 26dc 10dni 1x1. +/-3dpoKobietki które biorą duphaston: od którego dnia cyklu bierzecie? Ile dni po owu?
młoda1994
Ja, mam w tym roku 26 lat 7 lat starań w tym 5 strat.Dziewczyny a tak w ogóle, które z Was starają się o pierwszą dzidzie? [emoji6]
Martxx1
Ja, mam w tym roku 26 lat 7 lat starań w tym 5 strat.
Bardzo, bardzo trzymam za Nas wszystkie kciuki
reklama
Maxi89
A próbowałaś wiesiołka? Ja wprawdzie śluz miałam zawsze ale ostatnio to już ho ho ho, a jedyne co zmieniłam do wiesiołek.Chciałabym, ale cały czas nie daje mi spokoju ta owulacja bez śluzu. No nic drugi cykl obserwuję wszystko i zapisuje dolegliwości, więc w razie czego będę miała jakieś porównanie co się powtarza