reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Teraz to jak rozmawiamy z mężem o dziecku że nie będziemy brać do siebie do łóżka nie będziemy na okrągło nosić na rękach bujać w kołyskach ale znając życie jak już zajde w ciążę i urodzę to będę pewnie nosić brać do łóżka kołyskac w kołysce i inne rzeczy[emoji1787]
Ja też tak myślałam, a teraz oddałbym wszystko żeby takie maleństwo spało z nami.

reklama
A chodziło Ci o okresy w tym roku to właśnie zdarzyło mi się pierwszy raz tak właśnie. Nigdy nie zanikł mi okres. Zawsze jak spóźniał się tydzień to wdrażała luteine i max po 3 tabletkach przychodził. Ta sytuację badaja teraz w klinice i mam nadzieję że się uda to wszystko wyregulowac.
Ciekawa jestem co Ci powiedzą, a myślałaś kiedyś nad stymulacją?

A chodziło Ci o okresy w tym roku to właśnie zdarzyło mi się pierwszy raz tak właśnie. Nigdy nie zanikł mi okres. Zawsze jak spóźniał się tydzień to wdrażała luteine i max po 3 tabletkach przychodził. Ta sytuację badaja teraz w klinice i mam nadzieję że się uda to wszystko wyregulowac.

Aaaa dobra rozumiem ;D a klinika w de? Jakie tam są koszty porównując do pl?

Bo jak nauczę kołysania na rękach spania ze sobą to później trudno jest nauczyć dziecko w łóżeczku w swoim pokoju spać i nie uśmiecha mi się robić obiad albo wieszać pranie z dzieckiem na rękach [emoji4]
Polecam poczytać na ten temat. Jedno dziecko potzrebuje noszenia a inne nie to jakie będzie twoje nie zależy od tego ile będziesz je nosiła tylko od jego potzreb. Rozniez byłam przeciwna spaniu z dzieckiem ale jak mnie potrzebowali w nocy to bez zastanowienia szybko zabierałam
Je do siebie. Teraz ma 3 lata i nie chce już z nami spać od roku śpi w swoim pokoju. Czas szybko mija i naprawdę najmniejszym problemem macierzyństwa jest spanie z dzieckiem Hahah :)

reklama
Co Ty.... Jeszcze długo nie, a potem adopcja...
Tamten wątek padł co? Napisałam jakiś czas temu, ale żadna dziewczyna się nie odezwała .... Chyba pouciekały albo zafasolkowaly i są na innych wątkach. Tu to same nowe babki :p ale też spoko :D
Dziewczyny ja was też pamiętam. Jakiś czas temu dłuższy pisałam na forum że mi się nie udaje. Teraz jest na +

Do góry