Kala_kalus
Aktywna w BB
Zrób jutro ranoTest z przed chwili.... Nima... Zobacz załącznik 1130514
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób jutro ranoTest z przed chwili.... Nima... Zobacz załącznik 1130514
Co Ty... 14dni brałam dupka, a od 2 dni nie biorę... A 32dc[emoji17] Może za wcześnie..
Co za leki na endo?? A to in vitro czy inseminacja?Witam w 1dc.. byłam w klinice! Więc tak od 10.06 mam brać leki na endometrium a potem transfer (jajeczka już mam z 2018 mam nadzieję tylko że się zaplodnoa i będą z tego piękne zarodki) dam Wam znać jak przebiega procedura (jeżeli mnie nie usypia)
Piękna krecha [emoji2956] gratulacje!Dziewczyny dziś jest 3 dzień po @ I krecha mocniejsza, dziś zrobię bete
Spada przes okresemDziewczyny jak toner z tym progesteronem i temperatura. Temperatura o ile nie dojdzie do zapłodnienia spada już zaraz za kilka dni po owu? Czy ona spada przed samym okresem?
Invitro, inseminacje miałam nieudaną, ale ja nie mam szyjki więc inseminacje są trudneCo za leki na endo?? A to in vitro czy inseminacja?
Ile kosztuje in vitro?? Trzymam kciuki! [emoji3590]Invitro, inseminacje miałam nieudaną, ale ja nie mam szyjki więc inseminacje są trudne
Poczekalabym, choć mi wyszło w dwa dni przed @Ja się zastanawiam czy robić test 10 dni po owu w 25 dc, cykle 29 dni
Pierwszy etap czyli stymulacja do pobrania jajek leki (refundowane) wizyty lekarskie i badania kasa za przechowanie, koło 10tys teraz 2 etap czyli rozmrozenie jajek zapłodnienie i transfer. Zaraz wstawię cennik jaki dostałam na ten rokIle kosztuje in vitro?? Trzymam kciuki! [emoji3590]