reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny o co chodzi z tą maca.
„Może być stosowany jako suplement diety na poprawę płodności u kobiet i mężczyzn.
Korzeń maca ma zbawienny wpływ na regulację pracy układu hormonalnego, a u mężczyzn zwiększa aktywność plemników.„ To jeden jakiś urywek. Wpisz sobie kochana w google: maca właściwości :) Ja mam w proszku z rossmana

„Może być stosowany jako suplement diety na poprawę płodności u kobiet i mężczyzn.
Korzeń maca ma zbawienny wpływ na regulację pracy układu hormonalnego, a u mężczyzn zwiększa aktywność plemników.„ To jeden jakiś urywek. Wpisz sobie kochana w google: maca właściwości :) Ja mam w proszku z rossmana
No ja wiem o jej cudownych zaletach ale ile jecie i w jakim momencie cyklu.

Dzięki za informację kiedy test. Ale chyba nie będzie potrzeby bo dzisiaj mam lekkie brązowe plemienia to coś mi się wydaje że przyjdzie @ pod koniec tygodnia, w poprzednich cyklach było podobni, Chociaż gdzieś tam jeszcze mała nadzieja się tli szczególnie, że często chodzę do toalety A tak miałam gdy pierwszy raz byłam w ciazy którą poronilam. Ale jak nie ten cykl to następny

Po prawie roku,taka nowość. 29 dzień cyklu . Lecę zaraz na krew <3
20200602_063749.jpg

A u mnie @ się rozkrecila. Czyli 2 dc.
Ale przyjemniej idealnie jak wyliczylam kiedy ma być tak przyszła. No nic trzeba próbować dalej.
W tym tyg zapisze się do mojej dietetyk dzięki której schudłam 30 kilo przed ślubem, bo niesteyu przytylam od poronienia 10 kg pewnie przez to się nie udaje. Bo w tamtą zaszłam w 1 cyklu.

reklama
Do góry