reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, dzisiaj taka krecha :D
20200601_053946.jpeg

reklama
Myślę że nie ma co się martwić takimi rzeczami bo można zwariować. Czy pić alkohol, czy palić, czy pić kawe, czy ćwiczyć. Leżeć po seksie z nogami do gór, nie leżeć itp itd. Jak ma się udać to się uda [emoji854][emoji846]
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to z tą kofeina, bo dowiedziałam się, że może mieć też niekorzystny wpływ i może utrudniać zapłodnienie, przed poprzednimi ciążami nie piłam kawy w ogóle , a teraz piję 3-4 rozpuszczalne dziennie, lubię kawkę, nauczyłam się pić w ciąży bo miałam niskie ciśnienie i tak mogłam sie wspomagać i teraz ciężko miałabym zrezygnować

Tak sobie myślę jeszcze że dziwne że Ci lekarz nie każe na monitoring przychodzić w związku z aromkiem [emoji848]może lepiej idź w ten czwartek sprawdzić czy owulacja była czy będzie:) ja na aromku zaszłam w pierwszej trafionej owulacji ;)
3 cykl Bromergon poniewaz za duza prolaktyna i 1 cykl Aromek...

reklama
Do góry