reklama
No właśnie mówi a i tak jakoś nie wychodzi ☹Może wyda się to głupie ale mi lekarz powiedział że przy monitoringu cytuje "będzie szybka sprawa". Jak to wyglądało u Ciebie @Milusia34 ? Lekarz nie mówi Ci w który konkretnie dniu macie działać? Podobno co do godziny lekarz może stwierdzić pik.
Ok już kojarzę, kup pilnie testy owulacyjne bo już dzisiaj masz 13 dc nie? To może być właśnie teraz ten czas na przytulanki. Chyba że działacie regularnie to nie ma większego znaczenia czy robisz testy
3 cykl Bromergon poniewaz za duza prolaktyna i 1 cykl Aromek...
No piękna! Gratulacje [emoji7]
Dziewczyny, dzisiaj taka krecha Zobacz załącznik 1127225
Myślę że nie ma co się martwić takimi rzeczami bo można zwariować. Czy pić alkohol, czy palić, czy pić kawe, czy ćwiczyć. Leżeć po seksie z nogami do gór, nie leżeć itp itd. Jak ma się udać to się uda [emoji854][emoji846]
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to z tą kofeina, bo dowiedziałam się, że może mieć też niekorzystny wpływ i może utrudniać zapłodnienie, przed poprzednimi ciążami nie piłam kawy w ogóle , a teraz piję 3-4 rozpuszczalne dziennie, lubię kawkę, nauczyłam się pić w ciąży bo miałam niskie ciśnienie i tak mogłam sie wspomagać i teraz ciężko miałabym zrezygnować
Katalinazed
Fanka BB :)
Po małym kryzysie rozpoczynamy kolejne starania. Jest coś dziewczyny polecacie np. Konkretnej firmy testy owulacyjne ?
Ewq9
Ja polecam clearblue, ale różowe. Fioletowe są droższe a nie ma większej różnicy. Tylko generalnie clearblue jest drogawe...
Po małym kryzysie rozpoczynamy kolejne starania. Jest coś dziewczyny polecacie np. Konkretnej firmy testy owulacyjne ?
Ja z allegro horien medical polecam testy
Tak sobie myślę jeszcze że dziwne że Ci lekarz nie każe na monitoring przychodzić w związku z aromkiem [emoji848]może lepiej idź w ten czwartek sprawdzić czy owulacja była czy będzie ja na aromku zaszłam w pierwszej trafionej owulacji
3 cykl Bromergon poniewaz za duza prolaktyna i 1 cykl Aromek...
reklama
WiosennyTulipan
Cześć dziewczyny u mnie na teście cień cienia, nie wiem co o tym myśleć... lecę niedługo na bete ale nie chce się nastawiać