reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mam problem . Mam pierwszy okres od poronienia i jest zupełnie inny niż zawsze ,bardzoo obfity ,bolesny i źle się czuje myślicie że to normalne że mogło się coś pozmieniac? Czy możliwe jest jakieś zapalenie przydatkow?
Pierwszy raz w życiu mam taki okres który wywołuje u mnie niepokoj
Ja pierwszy miałam normalny ale za to teraz mam drugi i jest mega! W środku nocy zmieniałam prześcieradło , potem nad ranem znowu powtórka🙄😳 Teraz tyci wystopował . Na szczęście nic nie boli ale to jest taki z serii BIG. Mam wrażenie, jakby dopiero ten jest drugi @ był taki jak po poronieniu , kiedy wszystko sie oczyszcza. Tak tylko gdybam. No chyba, ze to po acardzie takie cyrki.
Nie wiem, robię jakieś z allegro, bo kupiłam 13 szt [emoji23]
Został mi jeszcze jeden test z apteki ale to jutro go zrobię :)
Wrzucam zdj tych z 3 dni, z tym że pierwszy był wykonany w pt w południe, drugi wczoraj rano i trzeci dzisiaj rano :) 2 są już wyschnięte a dzisiejszy jeszcze nie ;)

Ciemnieją ! Gratulacje ! 😍

W porządku, już 12 dni mija, czas zapierdziela niesamowicie. Dziękuję że pytasz [emoji4]
Wow, to szybko, ciekawe jak moj organizm na niego zareaguje...oprocz klucia jajnuka przez kilka dni od brania A nie czuje zadnych dolegliwosci, ale ja juz tak mam, malo ktory lek jakos drastycznie odczuwam [emoji6]
Jak sie czujesz po szpitalu?

Rób jak chcesz, mi wyszedł duch cienia, jedni widzieli, inni nie ale był tam [emoji14]
Wiem ze zawracam wam ciągle glowe moimi testami ale stwiwerdzilam ze poczekam tyle ile dam rade jestem dwa dni przed@ 15dni po owu.
Jak zrobie teraz test moze cos wyjsc czy zrobić jutro z porannego.

No i po trzech dniach plamien witam 1 dc :( smutno trochę ale cóż poradzić.. mój plan na czerwiec na zbić tsh i wizyta u gino. Myślę też nad badaniem nasienia ale w tej kwestii doradze się gino
3,112 może wynik nie wysoki ale może akurat to przeszkadza bo idealnie było by mieć 1-1,5 podobno. To będzie piąty cykl starań przy czym w pierwszym cylku miałam biochemiczną
Mi wyszło ostatnio 3.18 i ginekolog skierowała mnie na zbadanie dokładniej w krwi TSH, anty TPO, ft3 i ft4. Zapisałam się też do endokrynologa + ginekologa 2 w 1 ;) zobaczymy, wizytę mam dopiero za 3 tygodnie. Powinno być niższe więc może warto to też u Ciebie skonsultować z lekarzem. Chociaż muszę przyznać że pół roku temu miałam TSH 3.35 i udało się zajść w ciążę w tamtym cyklu, niestety poroniłam z powodu pustego jaja. Lepiej to sprawdzić dla własnej spokojnej głowy ;)

reklama
Ja pierwszy miałam normalny ale za to teraz mam drugi i jest mega! W środku nocy zmieniałam prześcieradło , potem nad ranem znowu powtórka🙄😳 Teraz tyci wystopował . Na szczęście nic nie boli ale to jest taki z serii BIG. Mam wrażenie, jakby dopiero ten jest drugi @ był taki jak po poronieniu , kiedy wszystko sie oczyszcza. Tak tylko gdybam. No chyba, ze to po acardzie takie cyrki.

Ciemnieją ! Gratulacje ! 😍
No właśnie ja myślę że to może być od acardu .
Dzięki dziewczyny że się podzielilywcie swoim przeżyciami z @ po poronieniu i wiem że nie oznacza to nic złego ! Dzięki

Do góry