Mejb
Zaangażowana w BB
Ja w tym cyklu tak samo morelki, matcha i gotuje się właśnie ogórkowa może pomoże a nie szkodzi spróbowaćDziewczyny pozdrawiam soczyście ananaskowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w tym cyklu tak samo morelki, matcha i gotuje się właśnie ogórkowa może pomoże a nie szkodzi spróbowaćDziewczyny pozdrawiam soczyście ananaskowo
Wiem ze zawracam wam ciągle glowe moimi testami ale stwiwerdzilam ze poczekam tyle ile dam rade jestem dwa dni przed@ 15dni po owu.
Jak zrobie teraz test moze cos wyjsc czy zrobić jutro z porannego.
Dokładnie trzeba skonsultować bo a nóż to jest przyczyną ja się umowie na wizytę i juz z pelnymi wynikami pójdę żeby odrazu gino miał obraz sytuacji i dał lekiMi wyszło ostatnio 3.18 i ginekolog skierowała mnie na zbadanie dokładniej w krwi TSH, anty TPO, ft3 i ft4. Zapisałam się też do endokrynologa + ginekologa 2 w 1 zobaczymy, wizytę mam dopiero za 3 tygodnie. Powinno być niższe więc może warto to też u Ciebie skonsultować z lekarzem. Chociaż muszę przyznać że pół roku temu miałam TSH 3.35 i udało się zajść w ciążę w tamtym cyklu, niestety poroniłam z powodu pustego jaja. Lepiej to sprawdzić dla własnej spokojnej głowy
Dziewczyny, a czy zdarzyło Wam się mieć plamienia przed @ pomimo brania duphastonu?
Ja zwykle miałam plamienia 2 dni przed @ i teraz znowu mam ale mniejsze. Myślałam że duphaston pomoże na te plamienia. Jaką dawkę bierzesz? Ja biorę 1 tabletke na dobę 10mg, może to za mało?Gdzieś czytałam, chyba w ulotce że możliwe za plamienia przy duphastonie ja osobiście biorę 9 dzień i nic nie mam, ale to nie jest powód do niepokoju
Ja zwykle miałam plamienia 2 dni przed @ i teraz znowu mam ale mniejsze. Myślałam że duphaston pomoże na te plamienia. Jaką dawkę bierzesz? Ja biorę 1 tabletke na dobę 10mg, może to za mało?
Musimy trzymac sie razem i wspieracW porządku, już 12 dni mija, czas zapierdziela niesamowicie. Dziękuję że pytasz [emoji4]