Ja lubię remonty ale teraz mamy jeszcze szczeniaka i dużo obowiązków i te starania, a raczej nie powodzenia. Mąż ma problemy w pracy i te nasze stania od 3 lat w tym dwie straty. Gdyby nie one mialabym już biegające dzieciaki i spokój ducha. Jesli przyjdzie @ to najbliższe 7-10 dni to brak chęci do życia.Hej Kochana. U mnie też niekończący się remont. Od grudnia łazienka, potem mieliśmy przenosić kuchnię do salonu żeby był pokoik dla dziecka ale przyszedł korona i wszystko stanęło więc żyjemy w bałaganie wśród narzędzi, farb itp. W między czasie radość z ciąży i smutek ze straty. Już nam się nie spieszy z pokoikiem, ale remont trzeba skończyć. Teraz czeka mnie przerwa w staraniach, ale podczytuję forum żeby mieć jakieś zajęcie. Może tym razem u Ciebie się uda, trzeba być dobrej myśli [emoji2960]
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ja tam miałam w udanym cyklu... od chyba 7dpo bolały mnie jajniki i ogólnie brzuch. A takiego bloku cycków nie miałam nigdy przed okresem i to po cyckach się skapnelam że chyba się udało [emoji7]
Dziewczyny tak mnie napierdziela jajnik, że nie mogę chodzić, to normalne? Strasznie boli od rana. [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849][emoji849]
U
użytkownik-a
Gość
@Smerfetka94 co u Ciebie? Jak sytuacja ?
Foka_szara
A u mnie chyba będzie lipa ale tak myślałam żeby za wcześnie się nie cieszyć
Stonkabiedronka
Aktywna w BB
Ja sama nic nie wiem. W głowie mam, ze jestem w ciąży. A dzisiaj biel na teście a tak próbuje się dopatrzyć chociaż cień cienia ale chyba ostry cień mgły mi przeszkadza
Jutro spodziewana @. Zero symptomów na nią. Gładka buzia, zero pryszczy, zero pms czy bolu brzucha. A od zeszłego roku miałam wszystkie takie oznaki na okres. Wmawiam sobie, ze jestem w ciąży od ponad tygodnia chodzę tak zmeczona i mam drzemki co mi się w ogóle nie zdarzało w ciągu dnia, ta buzia taka piękna , tak jak jedna dziewczyna tu pisała to tez miałam wylew śluzu trzy dni temu i jeju mam niepohamowany apetyt. Przed chwila zjadłam pół kisielu, przegryzlam domowym kebabem co miałam z obiadu do dojeżdżania i dopchałam reszta kisielu. Wczoraj zjadłam rosół, godzinę później dwa gofry z czekolada i chwile po znowu rosół. albo będzie dziwna @ albo test mnie w konia robi
Jutro spodziewana @. Zero symptomów na nią. Gładka buzia, zero pryszczy, zero pms czy bolu brzucha. A od zeszłego roku miałam wszystkie takie oznaki na okres. Wmawiam sobie, ze jestem w ciąży od ponad tygodnia chodzę tak zmeczona i mam drzemki co mi się w ogóle nie zdarzało w ciągu dnia, ta buzia taka piękna , tak jak jedna dziewczyna tu pisała to tez miałam wylew śluzu trzy dni temu i jeju mam niepohamowany apetyt. Przed chwila zjadłam pół kisielu, przegryzlam domowym kebabem co miałam z obiadu do dojeżdżania i dopchałam reszta kisielu. Wczoraj zjadłam rosół, godzinę później dwa gofry z czekolada i chwile po znowu rosół. albo będzie dziwna @ albo test mnie w konia robi
Martxx1
U mnie dopiero wyszedł tekst pozytywny, może boli, bo pęcherzyk nie pękł i się zrobi torbiel czy cośJa tam miałam w udanym cyklu... od chyba 7dpo bolały mnie jajniki i ogólnie brzuch. A takiego bloku cycków nie miałam nigdy przed okresem i to po cyckach się skapnelam że chyba się udało [emoji7]
bleucoco
Ja przed @ zawsze miałam gorszą skórę a jak zaszłam to aż wręcz promieniałam i wyglądałam jakbym miała owu Oczywiście nic nie skojarzyłamZa chwile zwariuje nie wiem co mam myśleć do okresu 5dni teoretycznie,
ciagle chodzę siku gdzie mi się nie zdarza zapalenia pęcherza i przy tym nic mnie nie boli nie szczypie nie piecze a od paru dni co dzień czuje skurcze, ciągniecie, i lekkie wzdęcia nie wiem czy ja już mam świra czy co w dodatku dziwnie ze miałam pare pryszczy chwile po owulacji a teraz nic a często przed okresem się zdarzało [emoji848]
bleucoco
Ten apetyt to może być właśnie PMS, nie ma co się tym sugerować. Co do tego, że nic się nie dzieje, to niczego to nie przekreśla Ja w trakcie starań miałam mnóstwo cykli z objawami typowo ciążowymi a ciąży nie było. A jak zaszłam to nie czułam NIC a nic. Wszystko pojawiło się grubo po terminie @, a i tak ledwo miałam jakiekolwiek objawy ciążyJa sama nic nie wiem. W głowie mam, ze jestem w ciąży. A dzisiaj biel na teście a tak próbuje się dopatrzyć chociaż cień cienia ale chyba ostry cień mgły mi przeszkadza
bleucoco
Często boli przy pęknięciu, to normalne Niektóre kobiety to odczuwają a inne nie.U mnie dopiero wyszedł tekst pozytywny, może boli, bo pęcherzyk nie pękł i się zrobi torbiel czy coś
reklama
bleucoco
To prawda. Dodatkowo jak wypisze bez podkładki typu zaświadczenie od specjalisty to może mieć problemy.Rodzinny tez nie wszystko moze wypisac niestety