Bridget_Ben
Fanka BB :)
Ja to czuje ze maj I czerwiec przyniesie nam duzo pozytywnych testow ciazowychlubie patrzec na te wasze 2 kreseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No sa jak nicJa wzielam z dwoch roznych opakowan
Tam gdzie jeden sa 5 min od zrobienia...
Tam gdzie dwa sa juz suche... za duzo to nie widac:/Zobacz załącznik 1123157Zobacz załącznik 1123158Zobacz załącznik 1123159Zobacz załącznik 1123157Zobacz załącznik 1123158Zobacz załącznik 1123159
Problem w tym ze to takie tanie testy nawet nie wiem jaka to czulosc ma... ale raczej lipne sa. Zrobilam takie konkretniejszy test niby 6 dni przed spodziewana powinien wyjsc i bielszy byc nie moze kilka dni poczekam na rozwoj sytuacji..Jaka masz czulosc na tych testach? I z jakiej firmy? Najlepiej lapie test z doz plytkowy. I on Cię nie oszuka. No masz cienie ale skoro ciemnieje z dnia na dzień to bym nie sądziła że fabryczne.
Sa ale juz na takim niby ktory powinien byc czulszy nie maNo sa jak nic
nie ciążowe, ale też piękneJa też lubię oglądać wasze kreseczki czekam na resztę ja patrzę na swoje, szkoda, że nie ciążowe haha
Taaaak zrobię jeszcze dziś wieczorem i jutro strasznie boli mnie brzuch dziś, okropnienie ciążowe, ale też piękne
No tak to bym chciala zeby wygladalyJa też lubię oglądać wasze kreseczki czekam na resztę ja patrzę na swoje, szkoda, że nie ciążowe haha
Zrób rano jak cos jest to z dnia na dzień powinny ciemniećNo tak to bym chciala zeby wygladaly