reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośnie poziomu kwasu foliowego. Czy któraś z was miała go za dużo? Zrobiłam wyniki i mam ponad normę. Ogólnie po wizycie okazało się że na prawym jajniku mam torbiel prawdopodobnie endometrialna. Robiłam też ca125 ale wynik jest w normie. Tsh 2.49 do następnej wizyty jeszcze 3 tyg. Może któraś z was miała podobne perypetie?

Jeśli dobrze pamiętam to właśnie miałam dużo jakby plodnego śluzu w udanym cyklu, test 4 dni przed @ może być jak najbardziej wiarygodny, bo jeśli dobrze liczę to 10 dpo tak? U mnie właśnie pierwszy pozytyw wyszedł 10 dpo A 11 dpo beta 47 także ja tam trzymam kciuki ;p
Dzieki:)
Tak teoretycznie tak powinno byc.. nie robie testow owu ani monitoringu takze ciezko powiedziec. Z tym sluzem plodnym to byly takie ze tak powiem dwa wyrzuty w bardzo duzej ilosci dlatego myslalam ze sie tak owu przesunela plus bol jajnikow.
Ja juz oczywiscie po dwoch testach 😂( trzeva sie troche pomaltretowac haha )
No i te cholerne kreski tam sa 😂
Cienie ale sa... chyba ze mam az takiego pecha i oba klamia😂 biore tez pod uwage evap ale pojawily sie w czasie...
Trzeba isc po lepszy test kiedy otworza apteki...
Wyprzedze pytanie:) na bete nie mam jak isc:/ siedze za granica i niestety :/

Dzieki:)
Tak teoretycznie tak powinno byc.. nie robie testow owu ani monitoringu takze ciezko powiedziec. Z tym sluzem plodnym to byly takie ze tak powiem dwa wyrzuty w bardzo duzej ilosci dlatego myslalam ze sie tak owu przesunela plus bol jajnikow.
Ja juz oczywiscie po dwoch testach 😂( trzeva sie troche pomaltretowac haha )
No i te cholerne kreski tam sa 😂
Cienie ale sa... chyba ze mam az takiego pecha i oba klamia😂 biore tez pod uwage evap ale pojawily sie w czasie...
Trzeba isc po lepszy test kiedy otworza apteki...
Wyprzedze pytanie:) na bete nie mam jak isc:/ siedze za granica i niestety :/
No ale u mnie 10 dpo też nie było intensywnej kreski, bo to jednak dość wcześnie, chyba mam gdzieś zdjęcie poszukam.
Takie miałam testy 10 dpo z wrażenia dwa różne zrobilam:D Pokaż swoje!!

Załączniki

• 20200331_083410.jpg
    20200331_083410.jpg
    774,5 KB · Wyświetleń: 122
  • 20200331_083428.jpg
    20200331_083428.jpg
    735,7 KB · Wyświetleń: 120
No ale u mnie 10 dpo też nie było intensywnej kreski, bo to jednak dość wcześnie, chyba mam gdzieś zdjęcie poszukam.
Takie miałam testy 10 dpo z wrażenia dwa różne zrobilam:D Pokaż swoje!!
Ja wzielam z dwoch roznych opakowan😂😂😂
Tam gdzie jeden sa 5 min od zrobienia...
Tam gdzie dwa sa juz suche... za duzo to nie widac:/20200522_060511.jpg20200522_060458.jpg20200522_073443.jpg
20200522_060511.jpg
20200522_060458.jpg
20200522_073443.jpg

Ja wzielam z dwoch roznych opakowan😂😂😂
Tam gdzie jeden sa 5 min od zrobienia...
Tam gdzie dwa sa juz suche... za duzo to nie widac:/Zobacz załącznik 1123157Zobacz załącznik 1123158Zobacz załącznik 1123159Zobacz załącznik 1123157Zobacz załącznik 1123158Zobacz załącznik 1123159
Jaka masz czulosc na tych testach? I z jakiej firmy? Najlepiej lapie test z doz plytkowy. I on Cię nie oszuka. No masz cienie ale skoro ciemnieje z dnia na dzień to bym nie sądziła że fabryczne.

Ja dziś nie wytrzymałam 13dpo zrobilam test ale biel vizira, więc chyba nie ma co liczyć, i trochę tracę nadziej. Wizyta u gin 1.06, w klinice 8.06

reklama
Do góry