reklama
pannadziewanna
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie odnośnie poziomu kwasu foliowego. Czy któraś z was miała go za dużo? Zrobiłam wyniki i mam ponad normę. Ogólnie po wizycie okazało się że na prawym jajniku mam torbiel prawdopodobnie endometrialna. Robiłam też ca125 ale wynik jest w normie. Tsh 2.49 do następnej wizyty jeszcze 3 tyg. Może któraś z was miała podobne perypetie?
Uriana
Zaciekawiona BB
DziekiJeśli dobrze pamiętam to właśnie miałam dużo jakby plodnego śluzu w udanym cyklu, test 4 dni przed @ może być jak najbardziej wiarygodny, bo jeśli dobrze liczę to 10 dpo tak? U mnie właśnie pierwszy pozytyw wyszedł 10 dpo A 11 dpo beta 47 także ja tam trzymam kciuki ;p
Tak teoretycznie tak powinno byc.. nie robie testow owu ani monitoringu takze ciezko powiedziec. Z tym sluzem plodnym to byly takie ze tak powiem dwa wyrzuty w bardzo duzej ilosci dlatego myslalam ze sie tak owu przesunela plus bol jajnikow.
Ja juz oczywiscie po dwoch testach ( trzeva sie troche pomaltretowac haha )
No i te cholerne kreski tam sa
Cienie ale sa... chyba ze mam az takiego pecha i oba klamia biore tez pod uwage evap ale pojawily sie w czasie...
Trzeba isc po lepszy test kiedy otworza apteki...
Wyprzedze pytanie na bete nie mam jak isc:/ siedze za granica i niestety :/
Saneatsui
No ale u mnie 10 dpo też nie było intensywnej kreski, bo to jednak dość wcześnie, chyba mam gdzieś zdjęcie poszukam.Dzieki
Tak teoretycznie tak powinno byc.. nie robie testow owu ani monitoringu takze ciezko powiedziec. Z tym sluzem plodnym to byly takie ze tak powiem dwa wyrzuty w bardzo duzej ilosci dlatego myslalam ze sie tak owu przesunela plus bol jajnikow.
Ja juz oczywiscie po dwoch testach ( trzeva sie troche pomaltretowac haha )
No i te cholerne kreski tam sa
Cienie ale sa... chyba ze mam az takiego pecha i oba klamia biore tez pod uwage evap ale pojawily sie w czasie...
Trzeba isc po lepszy test kiedy otworza apteki...
Wyprzedze pytanie na bete nie mam jak isc:/ siedze za granica i niestety :/
Takie miałam testy 10 dpo z wrażenia dwa różne zrobilam Pokaż swoje!!
Załączniki
Uriana
Zaciekawiona BB
Ja wzielam z dwoch roznych opakowanNo ale u mnie 10 dpo też nie było intensywnej kreski, bo to jednak dość wcześnie, chyba mam gdzieś zdjęcie poszukam.
Takie miałam testy 10 dpo z wrażenia dwa różne zrobilam Pokaż swoje!!
Tam gdzie jeden sa 5 min od zrobienia...
Tam gdzie dwa sa juz suche... za duzo to nie widac:/
Smerfetka94
No i lipton..
Kreska nie ciemnieje. Okresu nie widac. Piersi bolą.
4-5 dzien spóźnienia...
Super
Kreska nie ciemnieje. Okresu nie widac. Piersi bolą.
4-5 dzien spóźnienia...
Super
Saneatsui
Jaka masz czulosc na tych testach? I z jakiej firmy? Najlepiej lapie test z doz plytkowy. I on Cię nie oszuka. No masz cienie ale skoro ciemnieje z dnia na dzień to bym nie sądziła że fabryczne.Ja wzielam z dwoch roznych opakowan
Tam gdzie jeden sa 5 min od zrobienia...
Tam gdzie dwa sa juz suche... za duzo to nie widac:/Zobacz załącznik 1123157Zobacz załącznik 1123158Zobacz załącznik 1123159Zobacz załącznik 1123157Zobacz załącznik 1123158Zobacz załącznik 1123159
reklama
Olka2729
2x1Jaka dawkę dzienną duphastonu bierzecie?