Ja od 3 dc do 5 dc 1x1Trzymam kciuki! A jaką dawkę miałaś?
reklama
Kelikla
Fanka BB :)
Ja mam takie przemyślenia dziwne na temat tych testów.. Ok mi wychodzi jedna gruba krecha ale jaka mam pewność że mi się nie przesunie owu.. Generalnie jak mniej więcej wiem że mam mieć owu danego dnia to staramy się 4 dni przed i jak najdłużej po.. Więc wątpię żeby była szansa nie trafić.. Widocznie albo to nie ten moment albo jest jakaś przyczyna.. Napewno dobre testy są dla kobiet które mają nieregularne cykle..Ja zawsze najciemniejszy mam taki i uznaje że to owu bo mam tylko jeden dzień ciemniejsze i czuję przeważnie owu. Nigdy nie mialam mega tłustych.
rossig
@aga.i.nieszka nie było mnie tu od wczoraj - wpadam i szok gratulacje!!
Pisz nam na bieżąco co u Ciebie słychać (a raczej Twojego kropka)
Pisz nam na bieżąco co u Ciebie słychać (a raczej Twojego kropka)
rossig
To jedziemy na jednym wózku 11 dc, 3 cykl starań na kiedy macie termin okresu?O kurcze. To idziemy prawie tak samo. Ja mam 11dc i też 3 cykl starań
Na allegro najtańsze 20 zł - 50 szt. Firma horienmedical.I mam 1 dzień cyklu dziewczyny, gdzie kupujecie testy owulacyjne i z jakiej firmy? W tym cyklu spróbuje z tymi testami
W sensie 4 dni przed owu zaczynacie i potem po owu? Czy cały czas od 4 dni przed?Ja mam takie przemyślenia dziwne na temat tych testów.. Ok mi wychodzi jedna gruba krecha ale jaka mam pewność że mi się nie przesunie owu.. Generalnie jak mniej więcej wiem że mam mieć owu danego dnia to staramy się 4 dni przed i jak najdłużej po.. Więc wątpię żeby była szansa nie trafić.. Widocznie albo to nie ten moment albo jest jakaś przyczyna.. Napewno dobre testy są dla kobiet które mają nieregularne cykle..
Magdusia88
Miał jaśniejszą kreskę już. Załączam foto [emoji3526]A ten wieczorny 12.DC mial tak ciemna kreskę jak kontrolna? I nie pijesz przed zrobieniem testu? Mam cykle koło 30dniowe ale się zastanawiam czy nie zrobić i teraz , zawsze robię o 18 i dwie godziny wczesniej nie pije
HappyBabyMama
Nie było mnie tutaj kilka dni i 80
Stron do nadrobienia i same nowe osoby To dobra wiadomosc w sumie bo znaczy ze większość „starych” staraczek jest już po drugiej stronie mocy Hahah. Ja za 6 dni owu dopiero. Ciekawe conprzyniesie ten cykl
Stron do nadrobienia i same nowe osoby To dobra wiadomosc w sumie bo znaczy ze większość „starych” staraczek jest już po drugiej stronie mocy Hahah. Ja za 6 dni owu dopiero. Ciekawe conprzyniesie ten cykl
HappyBabyMama
Witam od dwóch miesięcy staram się o kolejne dziecko i robię testy owulacyjne czy to możliwe że w tamtym miesiącu miałam cykl bezowulacyjny ?? Nie miałam żadnego pozytywnego testu przez cały cykl. Natomiast w tym cyklu wczoraj byl13 dz C jest :
Tak możliwe. A ilu dniowy mialas poprzedni cykl?
reklama
Magdusia88
Tak podobno jest dobrze dla plemników, bo mają szansę dojrzeć.@rossig ja mam cykle 25-26 dniowe, więc wypada mi @ na 2-3 maj.
Myślicie, że mogę zrobić test 1,2 dni przed terminem? [emoji846]
Słyszałam różne teorie co do zbliżeń, typu 'najlepiej co 2gi dzień', co o tym myślicie?
My praktykowaliśmy przytulanki raz na dwa dni, raz dziennie, poczekanie 5 dni do dni płodnych, ale sprawdziło się u nas coś innego. Przytulamy się w dni płodne jak najczęściej. Najwięcej w 1 dzień było 5 razy. Ale staramy się rano, w poludnie i wieczorem... Tym sposobem udało nam się zajść.
EDIT: dodam, że wcześniej rok i 3 mce staran i nic...
Ostatnia edycja: