reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mnie na przemian bolą te jajniki i boję się że coś tam się pieprzy, dziewczyny zazwyczaj są senne a ja nic, jeszcze te cycki mnie bolą mąż stwierdził, że są większe ale to mogą być po prostu *ebane hormony.
Kochana nie kazda ma specyficzne objawy. Ja nie bylam senna i nie jestem. Nie wiem czy to zly znak ale moze za wczesnie.. ja doszukiwalam sie co miesiac ibjawow takich jakie mialam zanim poronilam.. i nie mialam zadnego z nich teraz!

reklama
Właśnie wróciłam z luxmedu zrobilam bete i prpgesteron . Dziewczyny u mnie jedyny objaw to pryscze w okolicy ust brody szyi i dekolt nic oprócz tego . Piersi nie bolą nic A nic więc się boję ze prpgesteron niski;( A wyniki dopiero jutro .

Właśnie wróciłam z luxmedu zrobilam bete i prpgesteron . Dziewczyny u mnie jedyny objaw to pryscze w okolicy ust brody szyi i dekolt nic oprócz tego . Piersi nie bolą nic A nic więc się boję ze prpgesteron niski;( A wyniki dopiero jutro .
Na dekoldzie też mam pryszcze, zwariuje. Trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji110][emoji3531]
Ale mnie cycki też nie bolą, senna też nie jestem[emoji85]
Po 15 się okaże jak będą wyniki bety.
Czekamy czekamy [emoji3526]

Mi mąż zamówił testy clearblue i testy owu chyba najpierw spróbuję z owu [emoji85]

Też mam pryszcze w tych miejscach ale ostatnio też miałam a blado. Trzymam kciuki. Napewno wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry