reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

na 100% nie miałam owulacji bo miałam w danym cyklu z 5 badań ginekologicznych....może lh działa niezaleznie jak jest jajko...a pasków z jakiej firmy używasz?
Tych chińskich. Są chyba trochę mniej czule niż z innych firm, ale wyszedł mi już na nich pozytyw, więc ich za tą biel mimo wszystko nie winię :) ale jak sobie kupię w przyszłości to pewnie jakieś inne, albo podwójnie i te i np. z doz dla potwierdzenia. Tamte miałam dwa cykle temu i były nieco bardziej wyraziste. Ale cena też inna ;)

reklama
No będzie oznaczać wydłużenie cyklu ale warto to sprawdzić, aczkolwiek ja bym nie ufała testom na 100%. Wiele dziewczyn pisało że im testy nie wychodziły a owu miały potwierdzoną monitoringiem albo zaszły w ciążę w tym właśnie cyklu :)
Aga, robię. Będę dawać znać. Ale pozytyw po 20 dniu będzie oznaczać kolejne duże wydłużenie cyklu. Jak się nie starałam to bym to docenila, teraz to bym wolała w drugą stronę :) pytanie, czy jak nie wyjdzie dalej nic to to w stu procentach oznacza cykl bezowulacyjny. Mój gin mówił, że mam ich słuchać , bo się sprawdzają , ale w tej sytuacji nie mam ochoty im ufać [emoji1]

Tych chińskich. Są chyba trochę mniej czule niż z innych firm, ale wyszedł mi już na nich pozytyw, więc ich za tą biel mimo wszystko nie winię :) ale jak sobie kupię w przyszłości to pewnie jakieś inne, albo podwójnie i te i np. z doz dla potwierdzenia. Tamte miałam dwa cykle temu i były nieco bardziej wyraziste. Ale cena też inna ;)
wiesz co ja wole te mniej czułe bo np teraz przed okresem zrobiłam test owulacyjny z domowej apteki i wyszedl mi pozytywny a chinczyk byla kreska ale slabsza od testowej, a okres przylazl....te z domowej apteki sa baaardzo czule

Dziewczyny!!! Cała się trzęse i płacze !!!
Test owulacyjny i ciążowy
27 dc
Cykle 29-31 dniowe

20200414_070112.jpeg

reklama
Do góry