Ja w piątek jak w czwartek @ nie przyjdzie.Hejo hejo !!![emoji173]
@Dara94 testujesz jutro ?
Ja chyba tak... kto jutro testuje???
reklama
margaretka89
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że będzie działał dobrze na Ciebie Trzymam kciuki a to ciekawe, że w cyklu bezowulacyjnym test pokazał pik. Ale na odwrót to chyba nie działa? W sensie, że nie pokazuje piku, a jednak owu bylo? Tak się zastanawiam przez te moje białe testu owulacyjneTo teraz opowiem kolejną część historii (nie pisałam odrazu bo ja dużo różnych dziwnych rzeczy przeszłam wiec adekwatnie bede pisać jak bedzie coś komus akurat potrzene w styczniu miałam inseminacje, nie powiodła się, potem monitoring cyklu i stwierdzili ze cykl bezowulacyjny, lekarz kazał zrobic bad hormonow (byly ok), w miedzy czasie pojechałam do Łodzi do kliniki i tam szef szefow mnie zbadał, stwierdzil ze jak po chemi to i tak jest dobrze (ok super), ale miałam małe endometrium i nie mialam zadnego jajka. Co lepsze w tym bezowulacyjnym cyklu test owulacyjny miał pik... Ale wracajac do leku. Na pobudzenie jajek duzo dziewczyn zazywa clostibegyt i on faktycznie u znacznej czesci kobiet powoduje ze choduje sie wiecej jajek ale jednoczesnie zle wplywa na endometrium. Dlatego lekarz zaproponował mi aromek. Jago substancją aktywną jest letrozol i on ma za zadanie pobudzic wyprodukowania jajka nie zaburzajac endometrium...zobaczymy, przed inseminacja zarzywałam miovelie, tez było jajko.
Daraa_94
Trochę się uzbierało testujacych w tym tygodniuJa w piątek jak w czwartek @ nie przyjdzie.
Ja dwa cykle na razie
@ zawitała. kolejny cykl... w tym brać aromek, brał go ktoś??
Megana_89
na 100% nie miałam owulacji bo miałam w danym cyklu z 5 badań ginekologicznych....może lh działa niezaleznie jak jest jajko...a pasków z jakiej firmy używasz?Mam nadzieję, że będzie działał dobrze na Ciebie Trzymam kciuki a to ciekawe, że w cyklu bezowulacyjnym test pokazał pik. Ale na odwrót to chyba nie działa? W sensie, że nie pokazuje piku, a jednak owu bylo? Tak się zastanawiam przez te moje białe testu owulacyjne
Megana_89
i bylo 1 jajko czy wiecej?Ja dwa cykle na razie
A tego to nie wiem bo w pierwszym cyklu monitoring miałam już po owu, a teraz w drugim w ogóle nie poszłam przez korone. Czekam na okres lub testowanie
Ale z tego co czytałam to letrozol czyli aromek i kilka innych leków ma o wiele mniejszy procent powstawania kilku jajeczek w porównaniu do clo
Ale z tego co czytałam to letrozol czyli aromek i kilka innych leków ma o wiele mniejszy procent powstawania kilku jajeczek w porównaniu do clo
i bylo 1 jajko czy wiecej?
Może się zdarzyć tak że test owu nie wyjdzie a mimo tego owulacja wystąpiła. Radzę Ci robić testy dalej, ja miałam ciągle białe albo cienie i nagle jednego dnia piękny pozytyw, do tego owulacja w ok. 24 dc więc może i u Ciebie tak będzie.
Mam nadzieję, że będzie działał dobrze na Ciebie Trzymam kciuki a to ciekawe, że w cyklu bezowulacyjnym test pokazał pik. Ale na odwrót to chyba nie działa? W sensie, że nie pokazuje piku, a jednak owu bylo? Tak się zastanawiam przez te moje białe testu owulacyjne [emoji846]
margaretka89
Aga, robię. Będę dawać znać. Ale pozytyw po 20 dniu będzie oznaczać kolejne duże wydłużenie cyklu. Jak się nie starałam to bym to docenila, teraz to bym wolała w drugą stronę pytanie, czy jak nie wyjdzie dalej nic to to w stu procentach oznacza cykl bezowulacyjny. Mój gin mówił, że mam ich słuchać , bo się sprawdzają , ale w tej sytuacji nie mam ochoty im ufaćMoże się zdarzyć tak że test owu nie wyjdzie a mimo tego owulacja wystąpiła. Radzę Ci robić testy dalej, ja miałam ciągle białe albo cienie i nagle jednego dnia piękny pozytyw, do tego owulacja w ok. 24 dc więc może i u Ciebie tak będzie.
reklama