reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej hej jak tam dziewczyny?

U mnie 7 dc i za 3 dni zaczynam z testami owu, owu między 12 a 14 dc.
Motywacja w tym cyklu jest. Mamy razem tydzień urlopu i będziemy działać [emoji3590]
Zauważyłam u siebie bardzo mało śluzu szyjkowego ostatnimi czasy. Co może być przyczyną? Znacie jakieś sposoby na zwiększenie śluzu?
Trochę też podziałałam w tym temacie. Kupiłam olej z wiesiołka i zażywam od 2 dni, może macie jeszcze jakieś pomysły?

Siemka:) Ja też biorę olej z wiesiołka, tylko, że u mnie nigdy problemu ze śluzem nie było, a i tak się nie udaje [emoji23] Ja w tym cyklu odpuszczam testy owulacyjne i nawet do aplikacji nie zaglądam [emoji6] Trzymam za Ciebie kciuki:)

Motywacja w tym cyklu jest. Mamy razem tydzień urlopu i będziemy działać [emoji3590]
Zauważyłam u siebie bardzo mało śluzu szyjkowego ostatnimi czasy. Co może być przyczyną? Znacie jakieś sposoby na zwiększenie śluzu?
Trochę też podziałałam w tym temacie. Kupiłam olej z wiesiołka i zażywam od 2 dni, może macie jeszcze jakieś pomysły?

Picie kisielu z siemienia lnianego polecam 😊 choc ja akurat w tym cyklu mialam wyjątkowo malo sluzu...😉

Woda, pij dużo wody. Organizm sobie oszczędza tu i ówdzie jak ma mniej wody.
U mnie po tym jak zaczęłam pić bardzo duże ilości śluzu pojawiło się o wiele więcej i to taki rozciągliwy na 10 cm. Nigdy wcześniej tak nie miałam.

Woda, pij dużo wody. Organizm sobie oszczędza tu i ówdzie jak ma mniej wody.
U mnie po tym jak zaczęłam pić bardzo duże ilości śluzu pojawiło się o wiele więcej i to taki rozciągliwy na 10 cm. Nigdy wcześniej tak nie miałam.
Pije około 2 litry wody dziennie plus kawa, herbata.. Spróbuję jeszcze więcej. [emoji106]

reklama
Do góry