reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To my tak mamy z bratem mojej mamy i jego rodziną. A to jak się zachowali po śmierci babci... Mama musiała za wszystko zapłacić, we dwie organizowałyśmy pogrzeb i wszystko. Nie pomagali oczywidcie w opiece nad umierającą babcią. Przy dziadku też nie pomagają. A mama na L4 non stop zeby nie oddawac dziadka do hospicjum. Nie ma innej opcji jak brat nie chce pomagać... Ech szkoda nerwów na takich ludzi. Z niektórymi nie warto utrzynywać kontaktów.
A to mojego rodzeństwo pozbyło się nas z mieszkania, wszystko opłacaliśmy mieszkanie na męża a oni tak podziękowali że mają gdzie mieszkać ale karma wraca [emoji23][emoji23][emoji23]

A to mojego rodzeństwo pozbyło się nas z mieszkania, wszystko opłacaliśmy mieszkanie na męża a oni tak podziękowali że mają gdzie mieszkać ale karma wraca [emoji23][emoji23][emoji23]
To prawda, karma wraca! Oni i tak kiedyś za to zapłacą. A jak nie, to rozliczą się sami na łożu śmierci. Każdy w chwili śmierci sam przeprowadza rachunek sumienia...

Robiłam kilka miesięcy temu przez dwa cykle testy owulacyjne, ale zawsze wychodziły negatywne, nawet jak na monitoringu u giną potwierdziłam, że owulacja jest 🤷‍♀️ Więc odpuściłam. Kupiłam 100 szt na allegro i teraz mi zalegają w szafce 😀

Zrob wieczorem z ciekawości. Mi pokazują się teraz mega mocne :) moze tez Ci cos pokażą

reklama
Do góry