reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To my tak mamy z bratem mojej mamy i jego rodziną. A to jak się zachowali po śmierci babci... Mama musiała za wszystko zapłacić, we dwie organizowałyśmy pogrzeb i wszystko. Nie pomagali oczywidcie w opiece nad umierającą babcią. Przy dziadku też nie pomagają. A mama na L4 non stop zeby nie oddawac dziadka do hospicjum. Nie ma innej opcji jak brat nie chce pomagać... Ech szkoda nerwów na takich ludzi. Z niektórymi nie warto utrzynywać kontaktów.
A to mojego rodzeństwo pozbyło się nas z mieszkania, wszystko opłacaliśmy mieszkanie na męża a oni tak podziękowali że mają gdzie mieszkać ale karma wraca [emoji23][emoji23][emoji23]

A to mojego rodzeństwo pozbyło się nas z mieszkania, wszystko opłacaliśmy mieszkanie na męża a oni tak podziękowali że mają gdzie mieszkać ale karma wraca [emoji23][emoji23][emoji23]
To prawda, karma wraca! Oni i tak kiedyś za to zapłacą. A jak nie, to rozliczą się sami na łożu śmierci. Każdy w chwili śmierci sam przeprowadza rachunek sumienia...

Robiłam kilka miesięcy temu przez dwa cykle testy owulacyjne, ale zawsze wychodziły negatywne, nawet jak na monitoringu u giną potwierdziłam, że owulacja jest 🤷‍♀️ Więc odpuściłam. Kupiłam 100 szt na allegro i teraz mi zalegają w szafce 😀

Zrob wieczorem z ciekawości. Mi pokazują się teraz mega mocne :) moze tez Ci cos pokażą

reklama
Do góry