reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tobie też ❤
a chce Ci sie spać? :D
My już zaczęliśmy 12 tc, więc pd 4 dni mam fazę bezsenności 😂 Nie wiem jak to zleciało tak szybko. Dopiero co tu w nocy wysyłałam pozytywny test w szoku a tu już końcówka I trymestru... Za tydzień we wtorek mamy prenatalne :) Nie mogę się już doczekać :) Na początku byłam mega zmęczona i senna, bez sił, słaba koncentracja. Wszystko podkręcało wysokie TSH. Teraz nie mogę spać 😂

Jeśli zagnieżdzenie było 6 dpo to cień już może być :) Ja chyba też wcześniej miałam zagnieżdżenie, bo 13 dpo beta już kilkaset była. Nigdy nie wiadomo :D
Tylko nie wiem wlasnie zrobic elektryczny czy zwykly. Oba z clear blue mam chyba najczulsze są ale nie wiem na ktory sie zdecydowac. Ten elektryczny nie wiem nawet na jakiej zasadzie wykrywa 🤔 Help 😅

Tylko nie wiem wlasnie zrobic elektryczny czy zwykly. Oba z clear blue mam chyba najczulsze są ale nie wiem na ktory sie zdecydowac. Ten elektryczny nie wiem nawet na jakiej zasadzie wykrywa 🤔 Help 😅
Ja nigdy nie miałam elektrycznego, ale podobno działają tak samo :) Wpisz sobie w google, bo na youtube dziewczyny je rozkręcały i w środku były normalne testy 😂 Ja robiłam paskowe zawsze zwykłe, czasem kupowałam strumieniowe. Ważne żeby była czułość od 10 najniższa. Ja mile wspominam DOZ bo to on mi pokazał kreski 😂

Od godziny mnie juz tak mulił ból ze tu napisalam z niepokoju a teraz w przeciagu sekundy zniknął cały ból...no dziwne rzeczy sie dzieja. Pewnie wykrakam i zaraz znowu przyjdzie 😂😂😂 uleczacie chyba

reklama
Ja nigdy nie miałam elektrycznego, ale podobno działają tak samo :) Wpisz sobie w google, bo na youtube dziewczyny je rozkręcały i w środku były normalne testy 😂 Ja robiłam paskowe zawsze zwykłe, czasem kupowałam strumieniowe. Ważne żeby była czułość od 10 najniższa. Ja mile wspominam DOZ bo to on mi pokazał kreski 😂
To zrobie zwykly. Tu w austrii najlepiej sie sprzedaja wlasnie clear blue. Ale w ogole wszystkie sa mega drogie w sklepach czy aptekach.... w sensie no zeby nie wyszlo zaraz na testy ci szkoda a na dziecko masz? To powiem ze 10 euro za 1 test to troche przesada chyba 😂😂

Do góry