Ragda
Fanka BB :)
To może taki „ostatni bunt macicy” te bóle haha ❤ Gratulacje mamuśka
Tobie też ❤
a chce Ci sie spać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może taki „ostatni bunt macicy” te bóle haha ❤ Gratulacje mamuśka
No i oczywiście daj znać jak testOk dziekuje ❤
Hahaha zobaczymy. Aczkolwiek jakos 9/10 dzien po owu to bedzie wiec szanse sa male na pokazanie. Ale są!aaaa! to ja tu rano zaglądam od razu
My już zaczęliśmy 12 tc, więc pd 4 dni mam fazę bezsenności Nie wiem jak to zleciało tak szybko. Dopiero co tu w nocy wysyłałam pozytywny test w szoku a tu już końcówka I trymestru... Za tydzień we wtorek mamy prenatalne Nie mogę się już doczekać Na początku byłam mega zmęczona i senna, bez sił, słaba koncentracja. Wszystko podkręcało wysokie TSH. Teraz nie mogę spaćTobie też ❤
a chce Ci sie spać?
Wiadomo ❤No i oczywiście daj znać jak test
Jeśli zagnieżdzenie było 6 dpo to cień już może być Ja chyba też wcześniej miałam zagnieżdżenie, bo 13 dpo beta już kilkaset była. Nigdy nie wiadomoHahaha zobaczymy. Aczkolwiek jakos 9/10 dzien po owu to bedzie wiec szanse sa male na pokazanie. Ale są!
Tylko nie wiem wlasnie zrobic elektryczny czy zwykly. Oba z clear blue mam chyba najczulsze są ale nie wiem na ktory sie zdecydowac. Ten elektryczny nie wiem nawet na jakiej zasadzie wykrywa HelpJeśli zagnieżdzenie było 6 dpo to cień już może być Ja chyba też wcześniej miałam zagnieżdżenie, bo 13 dpo beta już kilkaset była. Nigdy nie wiadomo
Ja nigdy nie miałam elektrycznego, ale podobno działają tak samo Wpisz sobie w google, bo na youtube dziewczyny je rozkręcały i w środku były normalne testy Ja robiłam paskowe zawsze zwykłe, czasem kupowałam strumieniowe. Ważne żeby była czułość od 10 najniższa. Ja mile wspominam DOZ bo to on mi pokazał kreskiTylko nie wiem wlasnie zrobic elektryczny czy zwykly. Oba z clear blue mam chyba najczulsze są ale nie wiem na ktory sie zdecydowac. Ten elektryczny nie wiem nawet na jakiej zasadzie wykrywa Help
To zrobie zwykly. Tu w austrii najlepiej sie sprzedaja wlasnie clear blue. Ale w ogole wszystkie sa mega drogie w sklepach czy aptekach.... w sensie no zeby nie wyszlo zaraz na testy ci szkoda a na dziecko masz? To powiem ze 10 euro za 1 test to troche przesada chybaJa nigdy nie miałam elektrycznego, ale podobno działają tak samo Wpisz sobie w google, bo na youtube dziewczyny je rozkręcały i w środku były normalne testy Ja robiłam paskowe zawsze zwykłe, czasem kupowałam strumieniowe. Ważne żeby była czułość od 10 najniższa. Ja mile wspominam DOZ bo to on mi pokazał kreski