reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To s Ale paskowe... robiłam Ale wtedy nie byłam w ciąży więc wiem jakby się to miało jakbym w niej była [emoji4] Mój wyszedł negatywny no i ciąży nie było
Robiła któraś z was test z apteki dr max? [emoji3166]Zobacz załącznik 1099724 ja generalnie jestem uprzedzona do wszystkich witamin, tabletek, leków z dr maxa, nie wiem czemu [emoji1787] ale mój mi taki dziś kupił...

reklama
dziewczyny a jak apteka teraz dziala online? czy bez recepty mozna zamawiac z dostawa do domu? ktos sie orientuje?
Jeśli chodzi o apteki DOZ to wyłączyli opcje kurierem, więc nie da się do drzwi, ale mozna z odbiorem w aptece. Natomiast te zamówienia idą dość długo, bo ja czekam na zamówienie z połowy marca 🙄

A mnie dziewczyny tak cycki bolą, że się ledwo ruszam, więc leżę . Wyszłam wcześniej z pracy, bo czuję że mnie bierze jakieś przeziębienie i próbuje zasnąć od południa ale się nie da bo normalnie parzą! Okrez za dwa dni, wszytskie objawy jak zawsze więc czekam cierpliwie. Ale czemu mnie te cycki tak bolą.. Jeszcze nigdy aż tak mi nie doskwierały, no szlag mnie trafia bo aż mnie paraliżuje 🙄
Mnie przed okresem nie bolały, a po okresie zrobiły się większe i bolą. Do tego całą twarz mam w bolących krostach. Jakaś masakra. 8 dzień cyklu, a czuję się jak przed okresem (no prawie, bo chociaż brzuch nie boli).

reklama
Super, piona 🤛😃 ja jutro 8 dpo.
Też się zastanawiam właśnie który bo mam i z doza 2 i clear blue ten z plusikiem i ze wskaźnikiem tygodnia ciąży i jeszcze jakieś 5 dostałam gratis do testów owulacyjnych i coś tam dorzuciłam do koszyka allegro jak robiłam zakupy. Co proponujesz? 😂😂😂
Wszystkie jesteście po, a jak jest któraś przed owulacja? :)

Do góry