reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Gdybym nie nasciemniala to wizyta byłaby pewnie w maju albo czerwcu albo wcale.. nie lubię kłamać ale czulam, że nie mam wyjścia..
Tez bym sciemniala :D masz na nfz czy prywatnie? Ja zapisalam sie prywatnie bo zmienilam miejsce zamieszkania i moja stara pani gin na nfz jest dosc daleko, a ze teraz mieszkam na wsi gdzie nie ma ginekologa w okolicy to umowilam sie prywatnie

reklama
Taki post mi się właśnie wyświetlił na fb 😮
Mobilne badania krwi w SLA
Próbuje ktoś z betą??

:rofl2: Screenshot_20200331-142629.png

Oj tam nic się nie skapną 😉 wątpię, żeby sprawdzali z lekarzem kto już był, a kto nie.
Najwyżej powiesz, że faktycznie byłaś w innej przychodni i Ci się pomyliło :) :rolleyes2:
Liczę na to, że przepływ informacji miedzy sekretariatem a lekarzem jest na tyle kiepski, że się lekarz nie zorientuje co ja tam naopowiadałam za bajeczki ;)

Tez bym sciemniala :D masz na nfz czy prywatnie? Ja zapisalam sie prywatnie bo zmienilam miejsce zamieszkania i moja stara pani gin na nfz jest dosc daleko, a ze teraz mieszkam na wsi gdzie nie ma ginekologa w okolicy to umowilam sie prywatnie
To jest wizyta na nfz. Lekarz prywatny, u którego chciałabym prowadzić ciążę przyjmuje w innym mieście a nie bardzo mam ochotę przy tej epidemii jeździć koło 50km na wizytę i to jeszcze do wielkiego miasta..

reklama
Robiła któraś z was test z apteki dr max? 🧐
9C970A86-6342-44F9-BCCF-ADAD86011DD4-5852-0000032F4E997404.jpg
ja generalnie jestem uprzedzona do wszystkich witamin, tabletek, leków z dr maxa, nie wiem czemu 🤣 ale mój mi taki dziś kupił...

Do góry