reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Moja siostra podczas porodu została zarazona bakteria. Efekt: dosłownie otarła się o śmierć. W sumie 3 miesiące w szpitalu, wyszedł wrak człowieka. Byliśmy u wielu prawników -każdy powiedział, że nie ma co walczyć, ale i każdy stwierdził, że to wina szpitala. Siostra ma wycięta macice, wiecie z czym to się wiąże...

EDIT: miała 19 lat...
O Boże...

reklama
Witam.
Straszne historia 😥
Myślę, że ciężko będzie cokolwiek udowodnić. Nie wiem może iść jeszcze raz na usg prywatnie do ginekologa? Tylko co to zmieni? 😥
Ja zamierzam iść na policję. Ukrył mi w karcie informacyjnej 8 tygodnia ciążę a skoro USG wpychał.siła i silnym pchnięciem aż poczułam silny był i nie wiedziałam co się dzieje - pewnie od tego poroniłam. Na karcie informacyjnej ukrył ciążę nawet nie wpisał że przyszłam z plamienie w ciąży a udał.ze jej nie ma. Naszczęście USG oddał na którym widać dzidzię - początek 1 dnia 8 tygodnia - po tak wychodzi po wymiarach dzidzi

Ja zamierzam iść na policję. Ukrył mi w karcie informacyjnej 8 tygodnia ciążę a skoro USG wpychał.siła i silnym pchnięciem aż poczułam silny był i nie wiedziałam co się dzieje - pewnie od tego poroniłam. Na karcie informacyjnej ukrył ciążę nawet nie wpisał że przyszłam z plamienie w ciąży a udał.ze jej nie ma. Naszczęście USG oddał na którym widać dzidzię - początek 1 dnia 8 tygodnia - po tak wychodzi po wymiarach dzidzi
Ja zamierzam zdać wniosek na policję - za bezprawne usunięcie ciąży bez zgody matki - bo skoro ukrył ciążę że jej nie ma a dowody są ze była to już od tego kodeks karny

Mnie tez tak hamsko potraktowano. Misiac temu pojechalam na sor z plamieniem tam nie zrobiono mi nawet usg. Lekarz nawet mjie nie dotknal. Nie zostaly wykonane zadne badania. Powiedzial mi TO OKRES POLOZ SOBIE NA BRZUCH TERMOFOR I NIE ZAWRACAJ MI GLOWY. Wybieglam z placzem. Pojechalam od razu do innego szpitala. Tam mnie dokladnie zbadano jednak nic nie dalo sie juz zrobic. Wczesne poronienie. Czemu nie pojechalas wtedy do innego szpitala jakiegos? A co do skargi nie wiem..tez chcialam zlozyc wtedy na tego lekarza ale sama nie wiedzialam jak
Współczuję. No cóż moge powiedzieć.. Mnie też niestety nie potraktowano do końca dobrze. Były pielęgniarki, które sobie śmiechy chichy urządzały z moich problemow. Ale były takie, który stanęły na wysokości zadania..i mimo, że skończyło się najgorzej jak mogło, to skupiam się na tej dobrej opiece, a ta zła staram się zapomnieć.
Mój niemąż nie może przeżyć i wyrzuca sobie już kupę czasu że mnie stamtąd nie zabrał...

Dziewczyny potrzebuje pomocy, z mezem od ponad roku staramy sie o dziecko. Bylam na badaniach i jest ok, natomiast u meza wyszlo ze ma bardzo malo plemnikow z ich ruchliwoscia tez slabo wynik ponizej normy i zrobilismy fragmentacje i wyszlo 17% a norma jest do 15%. Mielismy umowiona wizyte u androloga, ale zostala przelozona na 6 maja. Czy ktoras z Was moze miala taka sytuacje a mimo tego zaszla w ciaze naturalnie? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Dziewczyny czy możliwe, że 27dc przy terminie @ w piątek (3kwiecień) taki pozytywny test owulacyjny?
20200330_222130.jpg

reklama
Do góry