reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
O matko 😱 i lekarze mówią, że to normalne??!!
Tak. Przebadana od a do z. Wszystko w normie :) jak bralam antykoncepcje bylo lzej, odstawilam poltora miesiaca temu i 1 okres byl bezbolesny 1 raz w zyciu 🥰 Mowia ze po ciazy powinno przejsc. Moja ciocia tez miala takie bole i po ciazy przeszlo. Podobno taki okres bedac zdrowym to unikat 😅

@margaretka89 @Piernik98 dziewczyny, ja wiele lat temu miałam też bardzo bolesne miesiączki, u mnie okazało się, że miałam torbiele czekoladowe na jajnikach i bylo podejrzenie endometriozy. Nigdy nie zostało to potwierdzone bo ostatecznie nie miałam zabiegu, który to potwierdzi. Przez prawie 10 lat bylam na antykoncepcji i mi się te objawy wyciszyły, torbiele zmalały a po zajściu w ciążę zniknęły 😲 ostatnio podejrzewałam, że znowu coś jest nie tak bo mnie od czasu do czasu przeszywal taki ostry ból jak kiedys (np podczas wizyty w toalecie) i na ostatniej wizycie u gina znowu wyszlo, że mam jakas torbiel, też niby krwista 😔 oby się znowu wchłonela..

reklama
Do góry