reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A to ty troszkę dalej . Pamiętam że w poprzednim cyklu byłyśmy jakoś tak samo. No mam nadzieję że się uda . Ja narazie wrzuciłam na luz .
Mi jakoś dziwnie apka pokazuje. Mam raczej 25 dniowe cykle, max 27... No ale nic. Będę czekać. Mam wewnętrzne przeczucie, że się nie udało. [emoji3525]

Trzymamy kciuki :)
Ja też czekam, będę testować za tydzien. Dziś mi się śniło że dostałam @ .. i to rozczarowanie...[emoji1751] Na szczęście to tylko sen. Też wam to wchodzi na głowę?
Mi się śniła taka historia...

Wiecie jak kiedyś wyglądały wybory Miss?
Miss piękności wychodziła zaplakana na środek i do mikrofonu mowila: matko! Nie spodziewałam się! Zaczynała płakać i dziękowała wszystkim za wsparcie w trudnej drodze do zostania miss świata /Polski. Potem życzyła jeszcze sobie pokoju na świece, a wszyscy bili jej brawo.

No właśnie mi się śniło, że stałam na scenie, w ręku trzymałam pozytywny test ciążowy z taką gracją jak aktorzy trzymają stauetke Oscara i płacząc twierdziłam, że wcale się nie spodziewałam! Dziękowałam rodzicom mojego niemęża, za to że go spłodzili a jemu za to, że jego plemniki nie zdechły od razu po wystrzeleniu [emoji28][emoji1787]

[emoji2368][emoji2368][emoji2368]

reklama
Do góry