U
użytkownik-a
Gość
A to ty troszkę dalej . Pamiętam że w poprzednim cyklu byłyśmy jakoś tak samo. No mam nadzieję że się uda . Ja narazie wrzuciłam na luz .U mnie 19 dc, owu była 13-14, @ 3.04. Oby nie przyszła...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to ty troszkę dalej . Pamiętam że w poprzednim cyklu byłyśmy jakoś tak samo. No mam nadzieję że się uda . Ja narazie wrzuciłam na luz .U mnie 19 dc, owu była 13-14, @ 3.04. Oby nie przyszła...
Kiedy testujesz?
Rób test, było parę przypadków gdzie dziewczyny pisały, że cykl bezowulacyjny a były II kreski [emoji4]Dziewczyny mam 31 dc i brak okresu moje cykle to 29/30 dni ale od wczoraj dziwnie ciągnie mnie na dole brzuch dodam że ten cykl był niby bezowulacyjny [emoji848]
Zobaczę jutro rano ale nie robię sobie nadziejiRób test, było parę przypadków gdzie dziewczyny pisały, że cykl bezowulacyjny a były II kreski [emoji4]
Zobaczę jutro rano [emoji6] ale nie robię sobie nadzieji
Mi jakoś dziwnie apka pokazuje. Mam raczej 25 dniowe cykle, max 27... No ale nic. Będę czekać. Mam wewnętrzne przeczucie, że się nie udało. [emoji3525]A to ty troszkę dalej . Pamiętam że w poprzednim cyklu byłyśmy jakoś tak samo. No mam nadzieję że się uda . Ja narazie wrzuciłam na luz .
Trzymamy kciukiZobaczę jutro rano ale nie robię sobie nadzieji
a też korzystasz z ovufriend?Mi jakoś dziwnie apka pokazuje. Mam raczej 25 dniowe cykle, max 27... No ale nic. Będę czekać. Mam wewnętrzne przeczucie, że się nie udało. [emoji3525]
Mi się śniła taka historia...Trzymamy kciuki
Ja też czekam, będę testować za tydzien. Dziś mi się śniło że dostałam @ .. i to rozczarowanie...[emoji1751] Na szczęście to tylko sen. Też wam to wchodzi na głowę?
Mam Flo. Jakos zawsze mi dobrze pokazywała, zgadzało się z testami owua też korzystasz z ovufriend?