reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja w to wierzę. Psychika i nasze myśli mają bardzo duży wpływ na ciało.
Każdy inaczej sobie radzi z tym stresem odnośnie starań, dlatego też nie u każdej jest ten sam efekt.
Jak wytłumaczyć pary starające się o dziecko przez kilka lat i nagle zachodzące w ciążę, kiedy procedura adopcyjna rusza? Jest ich mnóstwo. Myślę, że kiedy sobie odpuściły, psychika się uwolniła i wyszło.

Cudny pozytyw 😍
A ja się będę przy niewierze upierać, bo inaczej musiałabym Was opuścić, dni nie liczyć, testów owulacyjnych nie robić i odpuścić mężowi , a jemu nie odpuszczę 😄😄😄

test owulacyjny pozytywny i bolący jajnik były 15go. to był 18 dc ... dzisiaj 27 dzień cyklu. 9dni po.
z tym, że mam okres co 32-36 dni..

Przy takich długich cyklach masz już w 15 dc owu? To u ciebie standard? Bo ja mam 34 dniowe i zawsze miałam w 19 dc owu a teraz tez w 15 dniu i się dziwie ze wczesnej. To jesteśmy na podobnym etapie [emoji4] ja miałam owu 18.03 czyli 3 dni po tobie.
Edit: już doczytałam ze w 18 dc mialas owu.

Dziewczyny mam 31 dc i brak okresu moje cykle to 29/30 dni ale od wczoraj dziwnie ciągnie mnie na dole brzuch dodam że ten cykl był niby bezowulacyjny 🤔

Przy takich długich cyklach masz już w 15 dc owu? To u ciebie standard? Bo ja mam 34 dniowe i zawsze miałam w 19 dc owu a teraz tez w 15 dniu i się dziwie ze wczesnej. To jesteśmy na podobnym etapie [emoji4] ja miałam owu 18.03 czyli 3 dni po tobie.
Edit: już doczytałam ze w 18 dc mialas owu.

Kiedy testujesz? :)

Hey dziewczyny co tam u was? U mnie spadek nastroju, dni płodne się skończyły i pozostaje mi tylko czekanie na okres... Czasy korony też nie wspierają dobrego nastawienia.
Nie mogę się zmusić po pracy coś porobić, co by mi humor poprawiło. Czasem leżę caly wieczór na kanapie. Potem mam wyrzuty sumienia, że zmarnowałam czas.
Chętnie poczytam o waszych sposobach na motywację. Raczej jestem optymistka... Ale ostatni rok kopnął mnie w dupe tak solidnie, że mi się nie chce cieszyć życiem... [emoji58]
Hej jaki masz dzień cyklu bo chyba jakoś pPodobnie mamy A zawsze raźniej

reklama
Do góry