reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A tak apropo, byłam dziś w klinice bo niby mam jakieś plamienia.
Pani dr plamien nie widziała wszystko niby jest ok, a w macicy prawdopodobnie był pęcherzyk już [emoji16]
Za 2 tyg idę na kontrole [emoji847]
Ja idę w czwartek na usg, to będzie 6+1. Boję się okropnie, zwłaszcza, że nie mam żadnych objawów, ograniczyłam internety do minimum żeby nie przyciągać złych myśli. Weszłam na chwilę na wątek listopadowych mam, ale zaraz przeczytałam o plamieniach i stratach, więc się wycofałam.
Powodzenia!

Ja idę w czwartek na usg, to będzie 6+1. Boję się okropnie, zwłaszcza, że nie mam żadnych objawów, ograniczyłam internety do minimum żeby nie przyciągać złych myśli. Weszłam na chwilę na wątek listopadowych mam, ale zaraz przeczytałam o plamieniach i stratach, więc się wycofałam.
Powodzenia!
A to pewnie ja pisałam [emoji23][emoji23]
U mnie 5 tc i niby było już coś widać [emoji41]

Haha ja mam dokładnie tak samo !
A internety od momentu owulacji to już chyba wszystkie przeczytałam przed snem [emoji2356][emoji23]
Jak ja lubię ten czas do owu jestem wyluzowana pogodzona, że dostałam @ no trudno, a od owu do terminu @ jazdaaaa we łbie [emoji13]
Witaj :-) my staramy się już rok, była mała przerwa ale przez leczenie ale zaczęliśmy w marcu 2019 :-)
Ile się staracie o dziecko?
Femometr :-)
Działaj działaj:-)
Dziewczyny, szukam apki do analizowania zdjęć testów owulacyjnych?? Przy okazji wrzucam zdjęcie testu. Dzisiaj pierwszy raz do robiłam, ciężko mi porównaćZobacz załącznik 1096278
Hejka:-) powodzenia !
Cześć wszystkim!
Właśnie zaczynamy swoją drogę ze staraniem, dlatego postanowiłam dołączyć [emoji6] antykoncepcja hormonalna odstawiona w kwietniu 2019, podstawowe badania zrobione i ruszamy do roboty w 16dc [emoji3] pozdrawiam!

reklama
Powodzenia!
Też mam pierwszą wizytę w czwartek, to będzie 6+3. I mało objawów, zobaczymy... :)

Do góry