U mnie też raczej sucho, na pewno nic mnie nie zalewaJa nie mam śluzu a ciąża jest [emoji2368]
reklama
monika1708
Fanka BB :)
A tak apropo, byłam dziś w klinice bo niby mam jakieś plamienia.
Pani dr plamien nie widziała wszystko niby jest ok, a w macicy prawdopodobnie był pęcherzyk już [emoji16]
Za 2 tyg idę na kontrole [emoji847]
Pani dr plamien nie widziała wszystko niby jest ok, a w macicy prawdopodobnie był pęcherzyk już [emoji16]
Daraa_94
Powodzenia! Owocnych starań [emoji123]Cześć wszystkim!
Właśnie zaczynamy swoją drogę ze staraniem, dlatego postanowiłam dołączyć [emoji6] antykoncepcja hormonalna odstawiona w kwietniu 2019, podstawowe badania zrobione i ruszamy do roboty w 16dc [emoji3] pozdrawiam!
Ja idę w czwartek na usg, to będzie 6+1. Boję się okropnie, zwłaszcza, że nie mam żadnych objawów, ograniczyłam internety do minimum żeby nie przyciągać złych myśli. Weszłam na chwilę na wątek listopadowych mam, ale zaraz przeczytałam o plamieniach i stratach, więc się wycofałam.A tak apropo, byłam dziś w klinice bo niby mam jakieś plamienia.
Powodzenia!
Qwertyy77
Witamy obyś się nie zasiedziała tutaj zbyt długo jak niektóre z nasCześć wszystkim!
Właśnie zaczynamy swoją drogę ze staraniem, dlatego postanowiłam dołączyć antykoncepcja hormonalna odstawiona w kwietniu 2019, podstawowe badania zrobione i ruszamy do roboty w 16dc pozdrawiam!
monika1708
A to pewnie ja pisałam [emoji23][emoji23]Ja idę w czwartek na usg, to będzie 6+1. Boję się okropnie, zwłaszcza, że nie mam żadnych objawów, ograniczyłam internety do minimum żeby nie przyciągać złych myśli. Weszłam na chwilę na wątek listopadowych mam, ale zaraz przeczytałam o plamieniach i stratach, więc się wycofałam.
Powodzenia!
U mnie 5 tc i niby było już coś widać [emoji41]
Blaankaa
Haha ja mam dokładnie tak samo !
A internety od momentu owulacji to już chyba wszystkie przeczytałam przed snem [emoji2356][emoji23]
Działaj działaj:-)
A internety od momentu owulacji to już chyba wszystkie przeczytałam przed snem [emoji2356][emoji23]
Witaj :-) my staramy się już rok, była mała przerwa ale przez leczenie ale zaczęliśmy w marcu 2019 :-)Jak ja lubię ten czas do owu jestem wyluzowana pogodzona, że dostałam @ no trudno, a od owu do terminu @ jazdaaaa we łbie [emoji13]
Femometr :-)Ile się staracie o dziecko?
Działaj działaj:-)
Hejka:-) powodzenia !Dziewczyny, szukam apki do analizowania zdjęć testów owulacyjnych?? Przy okazji wrzucam zdjęcie testu. Dzisiaj pierwszy raz do robiłam, ciężko mi porównaćZobacz załącznik 1096278
Cześć wszystkim!
Właśnie zaczynamy swoją drogę ze staraniem, dlatego postanowiłam dołączyć [emoji6] antykoncepcja hormonalna odstawiona w kwietniu 2019, podstawowe badania zrobione i ruszamy do roboty w 16dc [emoji3] pozdrawiam!
Mama.lwica
Zaangażowana w BB
No to zaczynamyCześć wszystkim!
Właśnie zaczynamy swoją drogę ze staraniem, dlatego postanowiłam dołączyć antykoncepcja hormonalna odstawiona w kwietniu 2019, podstawowe badania zrobione i ruszamy do roboty w 16dc pozdrawiam!
reklama
Mokosza
Też mam pierwszą wizytę w czwartek, to będzie 6+3. I mało objawów, zobaczymy...Ja idę w czwartek na usg, to będzie 6+1. Boję się okropnie, zwłaszcza, że nie mam żadnych objawów, ograniczyłam internety do minimum żeby nie przyciągać złych myśli. Weszłam na chwilę na wątek listopadowych mam, ale zaraz przeczytałam o plamieniach i stratach, więc się wycofałam.
Powodzenia!