reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A tak apropo, byłam dziś w klinice bo niby mam jakieś plamienia.
Pani dr plamien nie widziała wszystko niby jest ok, a w macicy prawdopodobnie był pęcherzyk już [emoji16]
Za 2 tyg idę na kontrole [emoji847]
Ja idę w czwartek na usg, to będzie 6+1. Boję się okropnie, zwłaszcza, że nie mam żadnych objawów, ograniczyłam internety do minimum żeby nie przyciągać złych myśli. Weszłam na chwilę na wątek listopadowych mam, ale zaraz przeczytałam o plamieniach i stratach, więc się wycofałam.
Powodzenia!

Ja idę w czwartek na usg, to będzie 6+1. Boję się okropnie, zwłaszcza, że nie mam żadnych objawów, ograniczyłam internety do minimum żeby nie przyciągać złych myśli. Weszłam na chwilę na wątek listopadowych mam, ale zaraz przeczytałam o plamieniach i stratach, więc się wycofałam.
Powodzenia!
A to pewnie ja pisałam [emoji23][emoji23]
U mnie 5 tc i niby było już coś widać [emoji41]

Haha ja mam dokładnie tak samo !
A internety od momentu owulacji to już chyba wszystkie przeczytałam przed snem [emoji2356][emoji23]
Jak ja lubię ten czas do owu jestem wyluzowana pogodzona, że dostałam @ no trudno, a od owu do terminu @ jazdaaaa we łbie [emoji13]
Witaj :-) my staramy się już rok, była mała przerwa ale przez leczenie ale zaczęliśmy w marcu 2019 :-)
Ile się staracie o dziecko?
Femometr :-)
Działaj działaj:-)
Dziewczyny, szukam apki do analizowania zdjęć testów owulacyjnych?? Przy okazji wrzucam zdjęcie testu. Dzisiaj pierwszy raz do robiłam, ciężko mi porównaćZobacz załącznik 1096278
Hejka:-) powodzenia !
Cześć wszystkim!
Właśnie zaczynamy swoją drogę ze staraniem, dlatego postanowiłam dołączyć [emoji6] antykoncepcja hormonalna odstawiona w kwietniu 2019, podstawowe badania zrobione i ruszamy do roboty w 16dc [emoji3] pozdrawiam!

reklama
Powodzenia!
Też mam pierwszą wizytę w czwartek, to będzie 6+3. I mało objawów, zobaczymy... :)

Do góry