reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Monika. Jaka piękna kreseczka 🤗 Jeszcze raz gratuluję 🙂

Ja jestem 3 tygodnie po poronieniu i teraz mam płodny śluz. Dwa dni temu ból owulacyjny, ale testy owu są negatywne. Dziwne rzeczy się dzieją.
Jak to jest z bólem owulacyjnym? Może być jakoś poza owu? O czym wtedy świadczy?
Zawsze mi się pokrywał z testami, a teraz nie.

Witajcie. Gratulacje dla nowych kreseczek. My wstrzymujemy starania na dwa m-ce mimo że właśnie zaczynają mi się płodne dni. Do usłyszenia w czerwcu [emoji16]

Jak ból nie jest w czasie owu to raczej owulacyjnym nie można go nazywać. Ciężko powiedzieć z jakiej mógł być przyczyny. Nie raz tak bywa.
Monika. Jaka piękna kreseczka [emoji847] Jeszcze raz gratuluję [emoji846]

Ja jestem 3 tygodnie po poronieniu i teraz mam płodny śluz. Dwa dni temu ból owulacyjny, ale testy owu są negatywne. Dziwne rzeczy się dzieją.
Jak to jest z bólem owulacyjnym? Może być jakoś poza owu? O czym wtedy świadczy?
Zawsze mi się pokrywał z testami, a teraz nie.

Dziewczyny ja jeszcze nie dziękuję. Jestem po dwóch poronieniach więc wszystko się może zdarzyć [emoji2368][emoji17]

reklama
Do góry