Co za aplikację używasz ?Tak, tak. Nie odpuszczamy
Dziś rano były boboseksy. Ochota jeszcze jest, ale wstrzymamy się do poniedziałku, żeby wzmocnić plemniki to będzie dzień przed owu.
Na razie testy owulacyjne wychodzą tak: Zobacz załącznik 1094740
reklama
Ja widzę, słaba ale widzęCzesci dziewczyny. Jestem nowa na forum i chciałaby zasięgnąć waszej rady. Czy widzicie na teście druga kreskę? Test zrobiony wczoraj 4 dni przed miesiączka zdjęcie zrobione jakieś 5-8min po wykonaniu testu. Pozdrawiam N. Zobacz załącznik 1094945Zobacz załącznik 1094946
Annie1981
Fanka BB :)
Monika. Jaka piękna kreseczka Jeszcze raz gratuluję
Ja jestem 3 tygodnie po poronieniu i teraz mam płodny śluz. Dwa dni temu ból owulacyjny, ale testy owu są negatywne. Dziwne rzeczy się dzieją.
Jak to jest z bólem owulacyjnym? Może być jakoś poza owu? O czym wtedy świadczy?
Zawsze mi się pokrywał z testami, a teraz nie.
Ja jestem 3 tygodnie po poronieniu i teraz mam płodny śluz. Dwa dni temu ból owulacyjny, ale testy owu są negatywne. Dziwne rzeczy się dzieją.
Jak to jest z bólem owulacyjnym? Może być jakoś poza owu? O czym wtedy świadczy?
pannadziewanna
Witajcie. Gratulacje dla nowych kreseczek. My wstrzymujemy starania na dwa m-ce mimo że właśnie zaczynają mi się płodne dni. Do usłyszenia w czerwcu [emoji16]
Jak ból nie jest w czasie owu to raczej owulacyjnym nie można go nazywać. Ciężko powiedzieć z jakiej mógł być przyczyny. Nie raz tak bywa.
Monika. Jaka piękna kreseczka [emoji847] Jeszcze raz gratuluję [emoji846]
Ragda
Gratulacje!Powtórzony.
Zobacz załącznik 1094967
Ragda
Widać! GratulacjeCzesci dziewczyny. Jestem nowa na forum i chciałaby zasięgnąć waszej rady. Czy widzicie na teście druga kreskę? Test zrobiony wczoraj 4 dni przed miesiączka zdjęcie zrobione jakieś 5-8min po wykonaniu testu. Pozdrawiam N. Zobacz załącznik 1094945Zobacz załącznik 1094946
monika1708
Dziewczyny ja jeszcze nie dziękuję. Jestem po dwóch poronieniach więc wszystko się może zdarzyć [emoji2368][emoji17]
Dziewczyny! Możecie napisać która wstrzymuje się ze staraniami z powodu wirusa a która nie?
reklama
pannadziewanna
Ja...