reklama
Paulina Ban
Zaangażowana w BB
Połowa października
Oj... To współczuję. Musisz znaleźć sobie inne zajęcia na 2 tygodnie : dzierganie na drutach albo coś
Cudownie! Jasne, że zawsze jest jakieś ryzyko, ale najgorsze za Tobą! Na kiedy masz termin porodu?
Magdusia88
Fanka BB :)
Jeszcze nie...A czy już się pojawiła?
Magdusia88
W sumie nie wiem. Boli mnie brzuch jak okres... No i ciężko mi uwierzyć że udało się w pierwszym cyklu po poronieniu. Jakby tak na chłodno na to spojrzeć to szanse są niewielkieCzemu tak czujesz?
rossig
Brzuch ponoć w ciąży też boli jak na okres.W sumie nie wiem. Boli mnie brzuch jak okres... No i ciężko mi uwierzyć że udało się w pierwszym cyklu po poronieniu. Jakby tak na chłodno na to spojrzeć to szanse są niewielkie
No, a jeśli problem był w poronieniu, a nie w zajściu to jak najbardziej może od razu się udać.
Bądź dobrej myśli, nie bój się i nic sobie nie wkrecaj.
Kiedy dokładnie testujesz? Ile dpo?
agusia771a
Aktywna w BB
Nie udało sie dzis zrobiłam 2 bete i wyszło 190,2 wiec spadło ze 192 Ehhh życie....
Magdusia88
Przykro mi... 3maj sieNie udało sie dzis zrobiłam 2 bete i wyszło 190,2 wiec spadło ze 192 Ehhh życie....
Magdusia88
O pierwsze staraliśmy się rok i 3 mce. Owu miałam 20 albo 21 lutego. Okres ma być dzisiaj.Brzuch ponoć w ciąży też boli jak na okres.
No, a jeśli problem był w poronieniu, a nie w zajściu to jak najbardziej może od razu się udać.
Bądź dobrej myśli, nie bój się i nic sobie nie wkrecaj.
Kiedy dokładnie testujesz? Ile dpo?
Miałam testować w niedzielę...
reklama