reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ej, ej co jest dziewczyny??

Kurcze wiedziałam, że jak zacznę cykl to zaraz czarne chmury tu zawitają - normalnie wykrakałam no! może trzeba się ulotnić, bo pecha przyciągam na to forum :eek:

Dupa do góry, cyc do przodu! Musi wreszcie zatrybić kobitki!!

Jeszcze będziecie pić szampana :) Nie może być inaczej :)

U mnie właśnie zaczeło padać...

Zniose wszystko ale nie deszcz! Nie znoszę być mokra, już wole jak pada na mnie śnieg...
Znów zmoknę idąc do pracy, bo na 19 :D

Oj wiele razy mam to samo...

Takie chodzenie wkołko z którego nic nie wynika...

Myślę, że na monitoring akurat mogłabyś się wybrać. Wiedziałabyś jak rosną pęcherzyki, jak endo itp. ale to już Twoja decyzja.

U mnie też niby wszystko ok, trafialiśmy z owu z wszystkim no normalnie każde zalecenie, nawet Luteina podtrzymująca i guzik...

A wygadać się zasze tez możesz tu :) :)
Aga, wcale pecha nie przynosisz, tylko każdy ma własnego. Może to i dobrze że się nie udało. Potencjalny termin porodu liczyło na 1 listopada 😉

reklama
Co to trzeba kupić żeby tak wyliczalo?:)
Aplikacja jest darmowa tylko, że jest po angielsku ale jest intuicyjna więc nikt nie będzie miał z nią problemów. Nazywa się femometer. Testy tak samo się nazywają ja kupowałam na amazonie bo mieszkam w Anglii i całkiem korzystnie bo za 50 testów owulacyjnych plus 20 ciążowych płaciłam 13 albo 14 f. Po zrobionym teście i odczekaniu tych 5 minut wchodzisz w aplikacje klikasz kółeczko lh test i wybierasz ta pierwsza opcje kierujesz aparat tak żeby kreseczki się zgadzały i już 😁 zaraz postaram się zrobić zdjęcia i wrzucę Ci 😙

Załączniki

• Screenshot_20200223_164647.jpg
    Screenshot_20200223_164647.jpg
    90,6 KB · Wyświetleń: 76
  • Screenshot_20200223_164727.jpg
    Screenshot_20200223_164727.jpg
    80,6 KB · Wyświetleń: 80
  • Screenshot_20200223_164751.jpg
    Screenshot_20200223_164751.jpg
    111,9 KB · Wyświetleń: 71
A ja mam pytanie odnosnie tych testow owu. Robiłam juz dwa, wyszla jedna gruba krecha i drugiej brak, a dzis jest gruba jedna i druga slaba..wiem, ze to nie zwiastuje owu za 24 czy 36 godz ale czy zapowiada ja w najblizszym czasie? Wiecie o co chodzi?

Aplikacja jest darmowa tylko, że jest po angielsku ale jest intuicyjna więc nikt nie będzie miał z nią problemów. Nazywa się femometer. Testy tak samo się nazywają ja kupowałam na amazonie bo mieszkam w Anglii i całkiem korzystnie bo za 50 testów owulacyjnych plus 20 ciążowych płaciłam 13 albo 14 f. Po zrobionym teście i odczekaniu tych 5 minut wchodzisz w aplikacje klikasz kółeczko lh test i wybierasz ta pierwsza opcje kierujesz aparat tak żeby kreseczki się zgadzały i już 😁 zaraz postaram się zrobić zdjęcia i wrzucę Ci 😙
Fajnie! Nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Dzięki! 🙂😘

A ja mam pytanie odnosnie tych testow owu. Robiłam juz dwa, wyszla jedna gruba krecha i drugiej brak, a dzis jest gruba jedna i druga slaba..wiem, ze to nie zwiastuje owu za 24 czy 36 godz ale czy zapowiada ja w najblizszym czasie? Wiecie o co chodzi?
Ja przez większą część cyklu mam 2 kreskę jaśniejszą. Pozytyw jest wtedy jak jest tak samo ciemna jak ta pierwsza albo ciemniejsza. Tak miałam na ulotce, ale może ktoś bardziej doświadczony się wypowie w tym temacie?

Z nich doświadczeń ciemniała stopniowo, potem po kilku dniach była identyczna.

Z nich doświadczeń ciemniała stopniowo, potem po kilku dniach była identyczna.
O wlasnie o to mi chodzilo, czy ta jasna moze zwiastowac ze bedzie przykladowo z dnia na dzien ciemniejsza...bo wczoraj i przedwczoraj nie bylo nic. No zobaczymy, zrobiłam dzis bo dziwnie sie czuje,brzuch mam napecznialy jak zwykle wlasnie przed owu...

reklama
Do góry