sara931223
Zaangażowana w BB
No co Ty... Dobrze ze piszeszO pinkach to można by legendy opowiadać, od bladych kresek kiedy już powinny być grube, po kreski cienie kiedy w ogóle ciąży nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co Ty... Dobrze ze piszeszO pinkach to można by legendy opowiadać, od bladych kresek kiedy już powinny być grube, po kreski cienie kiedy w ogóle ciąży nie ma
A dlaczego masz taka opinie o tym tescie?
Ja również nie polecam. Zdjęcie pinka przy becie ponad 270A dlaczego masz taka opinie o tym tescie?
Jestem w szokuJa robiłam.Pinka będąc już w ciąży 2 dni po spodziewanym terminie @. Wyszedł taki bladzioch że od razu się przestraszyłam że coś nie tak. Poleciała do apteki po drugi A tam piękne II tłuste kreski [emoji4] także ja im mega nie ufam.. Masz dla porównania [emoji4]Zobacz załącznik 1083596Zobacz załącznik 1083597
Masakra dobrze że mi piszecieJa również nie polecam. Zdjęcie pinka przy becie ponad 270
[emoji44][emoji50][emoji44][emoji44] Jestem w szoku
Jakie macie wyniki obciążenia insulina? Ja nadal bez leku. Nie pamiętam dokładnie, wiem tylko ze po obciążeniu po godzinie 244...
Ja dzisiaj na szybko po pracy dorwałam coś takiego. Nie miałam czasu więc wzięłam pierwszy który nie był pinkiem. Wrzuciłam go teraz w google ale ma słabe opinie...
A dlaczego masz taka opinie o tym tescie?