reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nie biorę nic na to i nigdy nie brałam. Jak wyjdę jutro do domu to czas na zmianę lekarza w takim razie. Mój brat zdecydownianie lepiej się czuję, w porę wykryli sepsę u niego. Można powiedzieć że otarł się o śmierć ale to dobrze że zdrowieje bo stojąc nad nim kiedy byl nieprzytomny mówiłam że jak wyzdorwieje i gdy ja donoszę ciążę to będzie chrzestnym. Widocznie to nie pora na dzieciątko. Może stres dał mi w kość bo bardzo płakałam gdy leżał bez życia nie wsluchuajc się 2 organizm swój. Z tym że nie miałam plamien żadnych. Tam na górze zapewne wie conie czeka.

Podwyższona Insulina zle wpływa na komórkę jajowa i może powodować poronienia. Zmień lekarza, najlepiej takiego, który tez jest endo. Idź niezależnie fo endokrynologa. Ja mam IO i miałam delikatnie za wysokie tsh oraz wczesne stadium autoimmunologicznej choroby tarczycy. Jestem na metforminie i euthyroxie. W poprzedniej ciąży byłam na euthyroxie, a poki w nią nie zaszłam dodatkowo na Bromergonie, Jodidzie o castangusie
Cieszę się, ze z bratem już lepiej.

reklama
Mnie zaczęły boleć cycki jak na okres 3 dni po owu... Nie raz bolą po owu nie raz kilka dni przed @ dopiero... No właśnie... Ale ten ból był... hmmm... taki inny, bo nie bolały jak zwykle tylko z boku i pod spodem Ale bolały calutkie.
. I nie tylko przy dotyku. Bolały nawet jak leżałam [emoji848][emoji16]
Powiedzcie mi te co zaszły [emoji16][emoji85] czy Was bolą, bolały piersi przed terminem miesiączki? Bo ja mam tak zawsze, ale w tym miesiącu znacznie szybciej zaczęły... i boli, kłuje mnie po prawej stronie i również plecy tez po tej samej stronie..
Dziwne, ale to pewnie PMS.. mam 28dc i 6 dni do @... [emoji849]

reklama
Do góry